PRODAVAČICE LJUBAVI ZAKUKALE: Stigli su nas crni dani, propada najstariji zanat

Obavezno pročitajte

Najstariji posao na svetu je bez perspektive.Da li će kraljice noći preživeti ovu krizu? Kao i mnogi drugi poslovi su na udaru karantina, policijskog časa, a pre svega korona virusa koji hara među ljudima. Mere koje su prerduzete od strane države i od strane lekara unele su dodatan strah među ljude. Svi su na distanci i svako zbližavanje je nezamislivo.

Sagovornik za našu borbu je Ana R. (27). iz Beograda. Ona otvoreno kaže da se bavi prostitucijom dosta dugo i da je u poslu već godinama, trenutno živi od „šteka“ za crne dane. Izgleda da su ti dani ipak došli, jer zainteresovanih klijenata nema. Ono što je najviše brine, je to dokle će ovo vanredno stnje da potraje.

„Nisam ja sama, eh koliko nas je samo, a sve smo bez klijenata. Valjda je strah jači od strasti. Kao što mi brinemo za sebe, tako se valjda i muškarci plaše da ih mi ne zarazimo. U kontaktu sam sa nekim koleginicama koje se bave elitnom prostitucijom i one kukakju, mada zarađuju 10x vise, nemaju ni one klijente“

Ako zavirimo usvet, grešni grad u kojem radi čak 27000 prostitutki zemlja koja bi očarala svakog stanovnika planete zemlje uspela je da postane sinonim za „prodavačice ljubavi“ i glavnu destinaciju za seks-turizma na svetu. Dobro došli u Tajland. Primorski gradić Pataja se nalazi na pola sata od prestonice Bangkoka, a u poslednjih deset godina je upravo ovaj grad nezvanična prestonica jeftinog seksa.

Korona je morala i da zaustavi sve, pa i posao koji je trajao hiljjadama godina, ali uprkos trenutnoj krizi i pandemiji koja hara Kraljice noci se nadaju boljim noćima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu