PRODAO FRILENSERE: Miran Pogačar, čovek zadužen da guši proteste, voza ljude po ulici, huška na crkvu!

Obavezno pročitajte

Vlada Srbije postigla je dogovor sa predstavnicima Udruženja frilensera i Udruženja radnika na internetu u vezi sa načinom plaćanja poreskih obaveza predstavnika ove industrije, saopšteno je iz te institucije. Osim njih, to je potvrdio i Miran Pogačar, vođa pomenute grupe, vikar i istaknuti govornik na tzv. levičarskim i opozicionim protestima.

Verovali ili ne, i Frilenseri su Srbi, to su pokazali već na početku kada im se grupa raspala u dve frakcije. Ova prva je proglašena za Vučićevom, a ova druga na čelu sa Pogačarom je bila tzv. nezavisna. Nezavisna kao i nezavisni mediji, što se upravo dokazalo juče pristankom na pregovore.

Jedan od ozlojeđenih frilensera koji je ekskluzivno dao izjavu za Slavija info portal započeo je razgovor sa tim da je u izdaju od strane Pogačara sumnjao od samog početka. Referišući se na to da mu je poznat još od ranije.

- Advertisement -

,,Nije on samo vođa frilensera. Njemu je profesionalno zanimanje preuzimanje, gušenje protesta, šetanje naroda i uzimanje ljudima energije koja se svakako potroši na besmislene šetnje“, započinje naš sagovornik navodeći da je Pogačar čovek koji stoji iza mnogih udruženja koje finansiraju organizacije iz Berlina, SAD, Srbije ali su sve pod Soroševim krilom. Kada je rekao Soroš, nije mislio na teorije zavere. Možda Soroš ne pije krv maloj deci, ali njegovi fondovi zaista postoje, kao i interesni lobiji koji rade za njegov interes u kolonijalnim državama kao što je Srbija.

Ana, donesi nam čaj: Susret frilensera i premijerke Brnabić - NOVA portal

Pogačar je u Novom Sadu postao javnosti, navešće naš sagovornik, 2017. godine kada je ugušio PROTEST PROTIV DIKTATURE  ali i julske prošle godine tako što je šetao ljude po zabitima, terao ih da sede, a ne da nasednu, mada je očigledno da su naseli, da skaču i viču raznorazne sramne gluposti protiv Srbije i srpskog naroda, kao i da napadaju one koje nose srpske zastave, parole na ćirilici. U prevodu sve je moralo biti anacionalistički i na latinici. Jer Srbin može biti Srbin samo ako je građanski opredeljen, ako je nacionalno opredeljen, odmah dobija etiketu fašiste. Dobra stara matrica drugosrbijanske i autošovinističke politike.

Nisu ovo jedina dela Pogačara. Ako hoćeš da budeš Srbomrzac, moraš bar jednom da pljuneš na Srpsku pravoslavnu crkvu. Ovaj frilenser je to uradio, još kao mladi jurišnik obojenih revolucija kada je organizovao proteste na kojima su okupljeni uzvikivali da su popovi lopovi. Nakon čega ga je Irinej Bački tužio za uvredu časti, i naravno, dobio ga je na sudu.

Ono što naš izvor otkriva to je da je Pogačar već dogovorio sve sa Aleksandrom Vučićem, a to je da se treba stvoriti nova levica. Pogodna levica naravno, koja će biti na strani Aleksandra Vučića ali će narodu biti zamazane oči kako je to tzv. slobodna i nezavisna opcija. Ekološki pokreti, Krov nad glavom i frilenseri idu pod jedan krov nad glavom. A glavni u toj kući će upravo biti Milan Pogačar, saboter protesta, očigledno čovek koji se finansira iz stranih fondova, što nije ništa čudno i sam predsednik države upija pare iz istih fondova tako da su isti novčić, ali dve različite strane.

Jedan je na vlasti, a drugi hoće da se uvali u skupštinu preko naivnih demonstranata koji jure za svakim megafonom koji im progovori nešto o slobodi, ali ne vode računa iz kojeg grma dolazi taj glas. Ovaj glas i ovaj megafon pričaju ono što veliki imperator propagande laži Aleksandar Vučić želi da se priča.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DEJAN BULATOVIĆ U SKUPŠTINI SRBIJE: Živeo predsednik Aleksandar Vučić!

Samostalni poslanik i bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović koji je u Skupštinu Srbije ušao na...

Još priča na sličnu temu