33.8 C
Belgrade
utorak, 27 jula, 2021

(VIDEO) VUČIĆ GA UDARIO U KABINETU: Nije mogao da podnese istinu o sebi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Hrvatski istraživački novinar izneo je nove šokantne podatke iz tajnih papira Vladimira Cvijana, koji bacaju novo svetlo na misteriju njegove smrti. Margetić je otkrio detalje sa tajnog sastnka u Predsedništvu Srbije krajem 2013. godine, kada je on lično tadašnjem predsedniku Tomislavu Nikoliću izneo dokaze o pranju novca i švercu nafte, kojim je preko političkog rukovodstvo Srbje i Hrvatske, kao i naftnih kompanija “Nis” i “Ina”, rukovodio Martin Šlaf i Guzebauer, tada već savetnik u Vladi Srbije.

Zašto je zaustavljena istraga protiv kontroverznog austrijskog milijardera Martina Šlafa? Je li istraga zaustavljena zbog veze Šlaf – Guzenbauer? Ko je Upravi kriminalističke policije naredio obustavljanje istrage tajnih tokova novca preko ofšor kompanija, koje sam i lično dostavio Upravi?

Posle ovog slučaja, Aleksandar Vučić je krenuo u obračun sa Vladimirom Cvijanom. Cvijan je nameravao objaviti knjigu. Kad smo razgovarali, kako je ispalo posljednji put, rekao je da je rukopis gotov i bilo je u planu da je objavi u Beogradu – otkrio je Margetić.

Više o ovome, ali i Vučićevom napadu na Cvijana pogledajte i poslušajte u video prilogu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti