PADAJU MASKE, SZO U PANICI: Ukradeno telo preminulog od korone? ŠTA ĆE POKAZATI OBDUKCIJA?

Obavezno pročitajte

Korona i haos u bolnici

Tridesetak osoba otelo je sa infektivnog odeljenja bolnice u Strumici telo pacijenta za koga se sumnja da je preminuo od virusa korona.

Rodbina i prijatelji pacijenta koji je preminuo u strumičkoj opštoj bolnici nasilno su uzeli njegovo telo, sa sve bolničkim krevetom, preneli ga preko ograde, stavili u kombi i odneli kući, piše severnomakedonski Makfaks.

Pacijent, koji je imao i druga hronična oboljenja, dovezen je u teškom stanju u bolnicu.

koron,

„Pacijent je imao otežano disanje, povišen krvni pritisak, bio je iznemogao, slab i nije mogao da se kreće. Započet je pregled i davanje terapije. Međutim, 15 minuta kasnije, pacijent je preminuo. Dok smo mu davali terapiju, prisutni su bili i njegova ćerka, supruga i rođaci, prema protokolu. Međutim, nije ispoštovan protokol kada je u pitanju postupanje sa telom preminulog. U bolnicu je došla veća grupa njegovih prijatelja i rođaka i nasilno uzela telo“, rekao je Naće Gogov, direktor bolnice.

Lekari nisu uspeli da za tako kratko vreme uzmu bris od pacijenta kako bi ustanovili da li je bio zaražen virusom korona.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu