DR. SANDRO & TAMARA DRAGIĆ: Prslook mother fu**ing AGAIN i novi hit NE VIDIM OČIMA!

Obavezno pročitajte

Sandro, Tamara i Ne vidim očima

U subotu, Na obroncima Fruške gore u Beočinu, Sandro Marković je snimao spot za novi hit NE VIDIM OČIMA, koji će uskoro biti pušten u etar.

Za lokacije pri snimanu spota odabrani su Špicerov dvorac i Bešenovačko jezero. Ekipa Naše Borbe ekskluzivno vam donosi ambijent sa snimanja spota i razgovor sa glavnim akterima.

DR. Prslook

sandro,

“Velika mi je čast što je Tamara Dragić u spoto, Uroš Tomić je radio produkciju, moja malenkost i Uroš su komponovali pesmu. Inače, počinjem novu emisiju na TV Novi sad. Zvaće se sa NAMA U SVET, gde će poznate ličnosti pričati o svojim događajima sa putovanja. Prva Noć i Prslook Again kao i uvek na Kopernikusu“, rekao je Sandro.

“Od pesme ne očekujem ništa. Očekujem dobro druženje, kao što jeste. Dovoljno je što je tu Tamara Dragić koja je najlepša žena na estradi. Pesma je romantičnog duha, hodam GO, sviram gitaru i pišem dobre pesme. Ne bih imao šta da dodam, prepustio bih Tamari da kaže šta misli o svemu ovome. Ta žena je GENIJE. Odlično peva, fotogenična je i najlepša na našoj estradi“, Dr. Sandro je vidno raspoložen završio razgovor.

Tamara Dragić

Tamara Dragić,

“Mesto na kojem snimamo je predivno i oduševljeno sam. Takođe, neizmerno mi je drago što sam prihvatila Sandrov poziv i postala deo ovog projekta. Kada sam dobila ponudu, nisam mnogo razmišljala jer sam verovala u kvalitet pesme. Rekla sam samo “Kaži vreme, mesto i stižem.“ Nešto lepo smo pripremili, ekipa na snimanju je izuzetno kreativna. U spotu se može reći da sam glavni akter i izvođač. Nadam se da će se atmosfera sa snimanja spota preneti i na male ekrane“, izjavila je zvezda za koju će tek prodrmati balkan Tamara Dragić.

Vanja Zelenski i Naša Borba

Spoj Sandrovog talenta i iskustva i Tamarinog talenta i mladosti je sigurno dobitni recept za novi hit koji će protresti našu estradu, koja je svakako upala u kolotećinu novih pesama koje su sve iste, bez identiteta i bez emocija.

Ovo je pesma koja poništava estradu, zato što se u njoj prenose iskrene emocije zaljubljenog muškarca, što u današnje vreme baš i nije preporučljivo ako želiš da pesma postane hit. Ipak, Sandro i Tamara su prekršili pravilo jer; Pravilo potvrđuje izuzetak.

Za snimanje spota bio je zadužen Vanja Zelenski koji je takođe izjavio da je ovo druženje svima bilo prekopotrebno.

“Spot će biti umetnički, malo smo se igrali sa bojama. Doca je, kao i uvek izdominirao, Tamarica je prelepa i veliki profesionalac. Ja sam prezadovoljan“, izjavio je Vanja.

AUTOCENZURA I SAVESNOST AUTORA

Ono što smo na snimanju spota uvideli, a što smo već znali i pre snimanja je to da je Sandro beskrajno talentovan i jedan od najboljih zabavljača na našoj estradi. Ali ono što smo jedini imali priliku da saznamo je to da je tekst doživeo izmenu , zapravo u pitanju je SAMO JEDNA REČ, u kojoj je Sandro ukazao na savesnost i ozbiljnost shvatanja svoje profesije i to da je estrada, uprkos tome što je zabava odgovorna i za vaspitanje mladih ljudi.

O kojoj se reči radi? Prepuštamo drugim novinarima da saznaju.

Uživajte u prilogu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

RADI JAVNO DA NE IZGLEDA TAJNO

Valjevski nevladin aktivista Čedomir Stojković tzv. Čeda podmornica, manijakalno poziva svaki dan centralu BIA i traži prijem. Posle više...

Još priča na sličnu temu