VUČIĆ: Srbija je danas mnogo snažnija i jača i nastaviće da se razvija

Obavezno pročitajte

NIŠ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Nišu, posle prikaza naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije, da je Srbija danas mnogo snažnija i jača i da će nastaviti da se razvija.

„Srbija je danas mnogo snažnija i jača nego što je do pre samo nekoliko godina bila i nastaviće da se razvija, ne samo u vojnom smislu, već i u privrednom smislu i broju zaposlenih i izgrađenih kilometara puta, pruga i novih bolnica i škola. To je ono čime možemo da se dičimo”, rekao je Vučić.

- Advertisement -

To je ono što našoj zastavi, slobodi i našem jedinstvu daje smisao, dodao je predsednik. Čestitao je praznik Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave Srbima širom sveta i poručio da ma koliko granica da nas deli, niko ne može da nam uzme pripadnost istom rodu i isti srpski jezik i srpska trobojka. Toga se nikada nećemo odreći i uvek ćemo pripadati istom narodu i to sa ponosom isticati, poručio je Vučić, prenosi Tanjug.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

Deset najplaćenijih poslova u Srbiji: Plate i do nekoliko hiljada evra… Istina, ili bajka?

Prema zvaničnim podacima Rebubličkog zavoda za statistiku, u prvom kvartalu 2023. godine broj zaposlenih iznosio je 2.835, 900, a...

Još priča na sličnu temu