Pozadina maničnog sastavljanja „crne liste“ – „podmornica“ uzvraća udarac

Obavezno pročitajte

Kao što se i dalo naslutiti, iza poremećene i veoma opasne potrebe agenta BIA Čedomira Stojkovića da sastavlja opskurne liste „ruskih agenata“ u Srbiji kriju se duboko lični, sujetom i višestrukim frustracijama oblikovani motivi.
U najvećem broju slučajeva, u pitanju je zavist zbog nečijeg profesionalnog uspeha, društvenog ugleda, fundamentalnog integriteta ličnosti, i tome slično. Međutim, javnost se nedavno zapitala čime se to „četnik“ Bratislav Živković zamerio „podmornici“, pa da se nađe na toj famoznoj listi.

- Advertisement -

Danas iz „podmornicinog“ zavičaja stižu informacije koje osvetljavaju ovu misteriju. Naime, pre skoro dvadeset godina, došlo je do slučajnog susreta između Stojkovića i Živkovića na stočnom vašaru u Valjevu, i tada je mladi, nedovoljno iskusni, ali izuzetno pohotni Čeda „bacio oko“ na naočitog „četnika“, sačekao da se ovaj napije, pa pokušao da ga oralno zadovolji u mobilnom toaletu iza jedne od šatri. Na njegovu nesreću, Živković je bio toliko priseban da je sa gnušanjem odbio ovaj nasrtaj, a zatim prebio i uronio „podmornicu“ u wc šolju.

Budući da mu ovu sramotu nikada nije zaboravio, Stojković ga je iz osvetničkih poriva uvrstio na pomenutu listu, ali je time postigao kontraefekat koga se, zaslepljen patološkom mržnjom nije još uvek setio – dok je Živkoviću učinio uslugu i napravio mu dobru reklamu, samu listu je još dodatno obesmislio stavljajući na nju potpuno nevažnog autsajdera.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu