Čedomir Stojković inovator – otvara prvu multifunkcionalnu advokatsku kancelariju u Srbiji

Obavezno pročitajte

Propali valjevski advokat Čedomir Stojković zvani „podmornica“ (agent BIA) sačinio je i na društvene mreže pustio naizgled čudan i slabouman video spot, u kome se, u kontekstu borbe protiv ruskog uticaja u Srbiji i na Balkanu, prikazuje izvesni čovek koji ispisuje grafit na izlogu zvaničnog centra okupljanja tzv. LGBT populacije na beogradskim Terazijama.

- Advertisement -

Na taj način šalje u etar poruku da Rusija stoji i iza ovog „zlodela“, što je samo po sebi potpuno bolesna konstrukcija.

Međutim, najbliži saradnici „podmornice“ tvrde da je zapravo u pitanju njegov novi „genijalni“ biznis plan, odnosno da je sklopio dogovor sa korisnicima ovih prostorija da ih na taj način promoviše, a da mu oni zauzvrat dozvole da na toj izuzetno atraktivnoj lokaciji smesti njegovu advokatsku kancelariju.

Sponzorima će to obrazložiti izmišljotinom da će „podmornica“ biti njihov advokat, dok će ključni razlog pokušati da prikriju. Naime, dogovor je da „podmornica“, Pjotr Nikitin (agent FSB) i Vladimir Volohonski (agent GRU) u tim prostorijama organizuju lanac homoseksualne prostitucije, pri čemu će u prvo vreme posao razrađivati preko Ilje Zernova, cinično dodajući „jer je on već odlično razrađen“.

Na opisani način će pokušati da stvore uslove za izbegavanje zakonskog sankcionisanja ove kriminalno-devijantne operacije, jer bi svaku intervenciju nadležnih organa predstavili kao kršenje ljudskih prava i sloboda LGBT populacije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu