ODGOVOR DBA NA LAŽI MIROSLAVA ALEKSIĆA IZNETE U „UTISKU NEDELjE“

Obavezno pročitajte

Narodni poslanik Miroslav Aleksić očigledno nema pametnija posla nego se bavi članovima i rukovodstvom Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA. Tako je u ovonedeljnom Utisku nedelje izneo niz neistina na račun naše organizacije a vezano za proteste održane 15. februara ispred Predsedništva. U nedostatku argumenata Aleksić je pomešao „babe i žabe“, da li zbog neobaveštenosti ili mu poslanički imunitet dozvoljava da govori šta želi bez da za to odgovara?

Aleksić je izneo da je Stevan Đokić 2019 godine osnovao narodne patrole, pokazivao je fotografiju na kojoj je navodno Damjan Knežević u društvu Stevana Đokića na dogovorima oko formiranja narodnih patrola. Da se gospodin Aleksić malo bolje informisao znao bi da je naša organizacija prosledila MUP predlog vezan za ideju o Građanskim Patrolama, čiji koncept aktivnosti nema nikakve veze sa Narodnim patrolama koje on pominje. Takođe, da je malo bolje pogledao fotografiju koju je pokazivao video bi da čovek koga naziva Damjanom Kneževićem nije Damjan Knežević, već Vuk Mentović. Na fotografiji koju je Aleksić pokazivao se jasno vidi da svi ljudi drže različite kolekcionarske značke, pa ne znamo šta je i sa čim povezao, kao ni koji su motivi gospodina Aleksića za iznošenje neistina na račun naše organizacije?

- Advertisement -

Naša organizacija je uredno registrovana i posluje u skladu sa svim zakonima Republike Srbije
Ošto osuđujemo svaki vid nasilja i ekstremističkog ponašanja, rušenje Ustavnog poretka Republike Srbije. Moramo da naglasimo da Centar DBA i naša ideja o Građanskim Patrolama, nema nikakve veze sa organizacijom Narodne Patrole. Mi smo dve različite organizacije.
Predsednik Centra DBA, kao i članovi Centra DBA nisu učestvovali u protestima održanim 15.02.2023.

Miroslavu Aleksiću poručujemo da se bavi politikom ako je to već izabrao, ali na način da nikome neće stavljati metu na čelo. Borite se za vlast argumentima i činjenicama a ne neistinama. Ako smo mi Vaš jedini program, onda zaboravite na bavljenje politikom.

Irena Đokić

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu