PODMORNICA URONILA U AMBASADU POLJSKE U BEOGRADU

Obavezno pročitajte

Prvog dana septembra, valjevski NVO aktivista Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica (agent BIA), posetio je poljsku ambasadu u Beogradu, ul. Kneza Miloša br.38 u periodu od 11:46 do 12:18 časova.

- Advertisement -

Stojković je tom prilikom održao sastanak sa pukovnikom Dominik Konieczny, poljskim vojnim atašeom, i zamolio ga da mu pomogne u dobijanju političkog azila u Poljskoj.

Stojković je naširoko govorio o svojim zaslugama za navodnoj pomoći koju je pružio ukrajinskim oružanim snagama, hvaleći se da je i poverenik nacističkog bataljona „Azov“ za Zapadni Balkan. Jednom rečju, pokušavao je na sve moguće načine da pridobije pažnju pukovnika Konieczny-a.

Međutim, imajući u vidu da je svojevremeno zbog ovakvih navalentnih nastupa Stojkovića, bugarski vojni ataše Ruslan Hristov pretrpeo ozbiljne probleme u Beogradu, poljski vojni ataše nije upao u Stojkovićevu zamku.

Shvativši da nije uspeo u svojim podlim i zakulisnim namerama, Stojković je na kraju sastanka od poljskog diplomate zatražio 100 evra, kako bi po njegovim rečima „makar pokrio troškove dolaska na sastanak u ambasadu“, što je izazvalo šokantnu reakciju poljskog diplomate, koji nije mogao da poveruje šta ga je Stojković upitao.

Sve ovo potvrđuje dosadašnje informacije našeg portala da Stojković planira da se iseli iz Srbije i da se trajno nastani u nekoj od država EU, u kojoj, kako kaže, neće biti ni politički, ni seksualno diskriminisan.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PETKOVIĆ: Priština jučerašnji događaj iskoristila kao povod za teror na severu KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je da je Priština jučerašnji događaj iskoristila kao povod za...

Još priča na sličnu temu