OPASNO: DIRK LORENS VIĐEN U SUBOTIČKOM ATARU!

Obavezno pročitajte


U Delegaciji EU u Beogradu sve glasnije se komentariše atipično ponašanje njihovog šefa Dirka Lorensa, koji je potpuno zanemario političke teme kao primarnu oblast svog angažmana u Srbiji i na iznenađenje svih se potpuno fokusirao na dva pitanja – prava tzv. LGBT+ populacije i prava ilegalnih migranata.

To ništa ne bi bilo čudno da se Lorens nije poverio jednom kolegi da je njegov stvarni motiv potpuno lične prirode i krajnje nastran. Naime, Lorens u poslednje vreme više ne uspeva da suzbije svoje ekstremne homoseksualne nagone, pa je funkciju na kojoj se nalazi i veliki budžet kojim raspolaže počeo da zlouotrebljava za zadovoljavanje svojih najprizemnijih perverznih pobuda.
U prvi mah se fokusirao na lidera ruske dezerterske sekte Vladimira Volohonskog (agent GRU), ali je juče doživeo veliko razočarenje kada se na najdirektniji način upoznao sa njegovim homoseksualnim kapacitetima. To iskustvo je Lorens podelio sa kolegom, rekavši da Volohonski, citiramo: „Umesto očekivane pozamašne alatke ima nešto između mikro penisa i pseudo penisa“.

- Advertisement -

Usled toga je danas otputovao u Suboticu, pod izgovorom da želi da se upozna sa tamošnjom napetom situacijom sa ilegalnim migrantima. Zapravo, cilj mu je da direktno na terenu za svoje perverzne fantazije pridobije nekoliko migranata. Ono što je iznenadilo njegovo okruženje, već naviknuto na Lorensov homoseksualizam, su njegovi krajnje nedopustivi rasistički ispadi, u kojima je rekao:

„Kada ih dobro istuširam, provozaću se na njihovim kabrioletima sa pogonom na sva četiri točka, a oni će me zvati Lorens od Arabije“. Time je, osim banalizovanja njihovog higijenskog stanja, na potpuno neprimeren način uvredio i verska osećanja migranata, dovodeći njihovu tradiciju sunićenja u vezu sa svojim izopačenim sklonostima.

Objektivno i nezavisno novinarstvo, kao uopšte i ceo civilizovan svet, sada očekuju brzu i oštru reakciju nadležnih evropskih institucija.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu