20.8 C
Belgrade
subota, 12 juna, 2021

POČELO JE: Građani se digli, napali SNS funkcionere, BUDI SE SRBIJA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Građani Međulužja, “na nož“ su dočekali predsednika GO Mladenovac Vladana Glišića i državnog sekretara MUP-a Milosava Miličkovića, koji su organizovali zbor građana u ovoj MZ. Meštani Međulužja su uglavnom na ovaj zbor pozivani putem telefona iz opštine Rakovica, piše Info M.

Glišiću i Miličkoviću su građani odmah po njihovom dolasku jasno stavili do znanja da napredne mladenovačke vlasti za njih ništa nisu učinile. Apelovali su meštani na puteve koji nisu asfaltirani šest godina, ali i ostale probleme koji ih muče već šest godina.

– Trotoar tražimo šest godina, četiri sijalice tražimo šest godina, ne možemo da dobijemo – rekao je jedan od okupljenih, a primedbe su se samo nizale.

- Advertisement -

Trudili su se predsednik GO Mladenovac i državni sekretar MUP-a da okupljene pridobiju novim obećanjima, ali građani nisu bili zadovoljni i mrzovoljno su posmatrali ovaj prizor skrštenih ruku.

Inače, kako tvrdi izvor Direktno.rs, ime Miličkovića se pominjalo u aferama rekonstrukcije Doma zdravlja od milion i po evra, privatizacije Drapšina i za nestale robne rezerve u Makovici, kao i za mnoge druge u poslednjih 6 godina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: