PRIZNAO PRED SVIMA: Vučić terao Gordanu Uzelac da ga nazove pederom! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Tirannovo ludilo je uzelo mah. Velika propaganda laži nastavila je onaniju nad građanima Srbije i slavljenjem propasti srpskog naroda.

Današnje vanredno obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića naciji, u kojem je kako je najavio pre nekoliko dana, trebalo da obavesti građane o njihovoj budućnosti, obeležio je i deo u kojem je novinarku Pinka Gocu Uzelac naterao da izgovori „Vučiću pederu“.

Uzelac je zamolila predsednika Srbije da odgovori na pretnje bivšeg potpdesednika FK Partizan Vladimira Vuletića da će završiti među ćevapima.

„Ali, takođe, tiče se njega. Njegov tvit je završio u svim Đilasovim medijima, tiče se skandiranja navijača protiv vas i kaže da se Srbija ne može umiriti“, rekla je Uzelac.

„Šta su vikali? Nemojte da krijete, kažite narodu. Meni to nije ni malo neprijatno kada slušam, objasniću vam i zašto“, nadovezao se Vučić.

Gordana Uzelac i Aleksandar Vučić. Foto: TANJUG/ RADE PRELIC

„Pa jel moram baš to“, upitala je Uzelac, na šta je tiranin nastavio:

„Kažite narodu ako ste me već pitali. Kažite narodu, da ne kaže narod da je cenzura i da ne sme da se čuje to što su vikali. Kažite“.

„Govorili su Vučiću pederu, ja se izvinjavam, ali znate šta je interesantno…“, rekla je novinarka Pinka, a predsednik je opet dobacio:

„Nisu samo govorili, nego vikali“.

„Vikali su. Ali je interesantno i da vas optužuju da vi kontrolišete sve te navijače. Pa gde je tu logika, to je moje pitanje“, zaključila je Uzelac.

2 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu