19.8 C
Belgrade
nedelja, 13 juna, 2021

POČELI DA SE TUKU PO KUĆAMA: Naprednjaci prave HAOS, imperija Vučića dolazi do sunovrata!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Već dva dana traju tuče među naprednjacima u Pančevu, koji su svađe najmanje tri struje počeli da rešavaju „hvatanjem za gušu“ po kućama, a uoči sednice Gradskog odbora koja se očekuje narednih dana, saznaje portal Direktno.rs.
POČELI DA SE TUKU PO KUĆAMA: Naprednjaci prave HAOS, imperija Vučića dolazi do sunovrata! 1
Centrala očekuje da na toj sednici i članovi SNS Pančevo „svojom voljom“ izglasaju smenu Nebojše Stefanovića, pošto je pančevački odbor SNS uvek i važio za odbor Stefanovićevog neprijatelja u stranci – Branka Malovića, koji je godinama unazad pokušavao da i Stefanovićevom ocu preuzme SNS odbor na Novom Beogradu.

Međutim, veliki broj pančevačkih naprednjaka smatra se prevarenim, jer su ih lokalni prvaci često koristili kao batinaše i loše momke u akcijama u drugim gradovima, a privilegije su naplatili funkcijama samo za sebe, dok većina nije dobila ama baš ništa.

I tako su započeti pritisci po kućama članova da ponovo budu iskorišćeni čak i protiv Stefanovića, završili fizičkim obračunima.

- Advertisement -

Jedan od povoda je i taj što funkcionerka SNS iz Pančeva Sandra Božić želi da članovi zatraže i smenu ministarke Marije Obradović.

To smatraju ličnim obračunom Božićeve, koja je ostala kratkih rukava za potpredsedničko mesto u Narodnoj skupštini, dok je njena konkurentkinja Obradovićeva napredovala u ministarsku fotelju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti