14.3 C
Belgrade
subota, 21 maja, 2022

KAO DEBILI: Gradonačelnik Njujorka; Ko primi vakcinu, dobije HAMBURGER, OSTALI ĆE DA GLEDAJU! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vodeći američki epdiemiolog Anthoni Fauči rekao je da bi Amerikanci, u razumnom roku, trebalo da imaju širok pristup vakcini protiv koronavirusa.

“Verujem da će, na kraju, tokom određenog vremenskog perioda 2021. godine, Amerikanci moći da je dobiju”, rekao je Fauci i dodao da postoji spisak onih koji su prioritet za ranu vakcinaciju.

“Mislim da je neće svi dobiti odmah”, rekao je Fauči, ali i dodao da se “na kraju, u razumnom roku, planira da vakcinu dobiju svi Amerikanci kojima je potrebna”.

Gradonačelnik Njujorka

U Njujorku najprimitivniji skandal od početka pandemije:

- Advertisement -

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blasio koji dolazi iz redova levičarskih Demokrata, ponudio je građanima hamburger ukoliko pristanu da prime vakcinu.

Ne radi se o šali ili ironičnon nastupu, demokratski gradonačelnik veruje da će jedan obrok biti dovoljan da građani potaju poslušniji, a oni koji ne žele da prime vakcinu moćiće samo da gledaju druge kako jedu i imaju zazubice.

U primitivnom nastupu de Blasio je jeo hamburger dok je uzdisao i govorio kako je mnogo ukusan.

- Advertisement -

Građani su mahom zgroženi i uvređeni nastupom, a komentari ispod snimaka su “besplanatan obrok je samo u mišlovci – ovo može da ti bude poslednji hamburger – neko ti daje besplatnu i potpuno bezbednu vakcinu pa te pored toga i podmićuje”. Jedan od komentara ispod snimka jeste kako se ponaša prema ljudima kao da su debili i da ovo sve više podseća na idiokratiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti