(VIDEO)PLAĆENIČKI MEDIJI NAPALI DR. JOVANU :Ovako im je odgovorila!

Obavezno pročitajte

Dr. Jovana Stojković o kampanji koja se vodi protiv nje

Nakon skupu ispred Predsedništva Srbije i RTS-a, gde se narod okupio da brani porodične vrednosti, dr Jovana Stojković (psihijatar zaposlen u Kliničkom centru) se našla na meti prozapadnih medija koji su je označili kao „nadrilekara koji podstiče diskriminaciju žena“. Protiv nje se povela velika hajka u medijima, u koju su se uključili sociolozi, psiholozi, ministri


To je dokaz da nema ni opozicionih ni srpskih medija u Srbiji, osim vas (Srbin.info) i još nekoliko izuzetaka. Hajka na mene je dokaz da smo uboli prst u oko onom kome treba, a to su strane ispostave u Srbiji u vidu nevladinih organizacija gde su i pojedini ministri. Danas je čak i Zorana Mihajlović izašla sa saopštenjem u vezi moje izjave, a to nije moja izjava već spinovani deo mog govora (…Govor dr Jovane Stojković koji će se pamtiti…) i optužili nas da smo navodno promovisali nasilje na ženama.

Zapravo, istakli smo da se Zakon o sprečavanju nasilja zloupotrebljava često i koristi za progon muškaraca na osnovu odbačenih i neutemeljenih prijava žena, a i ministarka pravde Nela Kuburović je rekla da je samo trećina prijava bila utemeljena. U govoru se spominju razmirice i svadje u porodici na osnovu kojih policja ima pravo da dodje i odmah preventivno odvede muža u zatvor, čak i kad nema nasilja. Kao što psihopate tuku žene, tako i psihopatkinje lažno prijavljuju muževe i to koriste posle u postupku razvoda i starateljstva na decom.

To ja kao psihijatar vidim i u praksi. Zakon o sprečavanju nasilja u porodici je sporan kao i Zakon o pravim deteta jer po istoj matrici može i dete da prijavi roditelja koji sprovodi vaspitne mere, a ne nasilje. I dalje pozivamo da se nacrt Zakon o pravima deteta ne donese i to je najveći problem tih koji nas napadaju jer su videli koliko je vlast krhka i da nekoliko hiljada ljudi na ulici može da omete njihove planove. Ometaćemo i dalje, poručuje dr Jovana Stojković u ekskluzivnoj izjavi za Srbin.info

jovan

Ona je komentarisala i mentalno stanje Srba u doba pandemije.

„Krona je jedan projekat, to je već svima jasno. Ozbiljni lekari iz sveta se pojavljuju i pozivaju kolege, savesne lekare i pravnike da se priključe tužbi protiv Vlada i organizacija koje nam uskraćuju osnovna prava i slobode. Ono što vidim u praksi je i korona psihoza, a ne samo korona depresija. Na labilne strukture se ta presija medija posebno ispoljava, imam pacijenta koji je u panici da će da naškodi rođenoj majci jer živi sa njom. Imamo i pacijente koij su ranije imali probleme i bili su dobro posledjnih godina, a sada im se pogoršalo stanje zbog te presije od korone. Biće katastrofalno stanje po mentalno zdravlje nacije i već vidimo izbezumljene ljude koji su spremni da nam skoče za vrat ako nemamo masku. Ovaj nivo širenja panike u medijima i od strane Kriznog štraba, Kona i ostalih je zločin na narodom i pozivam da se uhapse jer će mentalno da uništi ovo društvo“, ističe Dr. Jovana Stojković.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SAVEZ SRBA SLOVENIJE: Milica Đurđević nema podršku Srba iz regiona!

Savez Srba Slovenije oglasio se saopštenjem u kojem se kaže da Srbi u Sloveniji pomno prate poslednja dešavanja u...

Još priča na sličnu temu