20.8 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

(FOTO)PRAVE NAS BUDALAMA: Dr. Kisić u kafiću bez maske!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dr. Kisić clan kriznog štaba slikana u kafiću bez maske

Svo licemerje Kriznog štaba isplivalo je na površinu kada je na Tviteru objavljena fotografija doktorke Darije Kisić Tepavčević koja je sedela u kafiću bez maske, uživajući u svojoj cigareti.

Da, govorimo o doktorki koja je pre nekoliko dana ispred Kriznpg štaba obavestila javnost da je nošenje maske obavezno čak i na otvorenom prostoru. Ostaje upitno da li je kafić u kojem je odmarala Kisić Tepavčević bezbedan ili je možda ona imuna na ovaj virus? U svakom slučaju, doktorka je demantovala sebe, mada joj nije prvi put, na najgori mogući način.

- Advertisement -

– Kisić Tepačević BEZ MASKE u zatvorenom prostoru čuvenog beogradskog kafića CEGER… Danas oko 12.30h… Ali nas bi da zatvori ako ne nosimo MASKE NA OTVORENOM… LICEMERI – napisao je tviteraš koji je podelio ovu fotografiju kojom se doktorka neće ponositi.

Korona važi za narod, a ne za nju. Ona zna. Ako ne verujete, pitajte Đuru – glasi jedna od komentara

– Kontrola nošenja maski u zatvorenom… Možda to – ironičan je tviteraš.

- Advertisement -

– Zna ona da joj maska ne treba i da joj niko nista ne moze, bar za sada – dodaje tviteraš.

– Ona se ne računa. Ne računaju se ni svi oni oko nje. Računamo se samo mi, jer smo neuračunjiva stoka koja ćuti – smatra tviterašica.

Podsetimo, veliiki broj građana je negodovao kada je Krizni štab saopštio da je nošenje maske obavezno i na otvorenom prostoru zbog čega je ova odluka preinačena u preporuku, ali ni ipak nije sprečilo doktorku Kisić Tepavčević da uživa u cigareti u zatvorenom kafiću.

kisić
- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti