Pitanja bez odgovora

Tri studentkinje iz udruženja „1 od 5 miliona“, koje su na različitim ulazima u RTS i sa jedanaest pitanja čekale da postave pitanja predsedniku Vučiću, govore za Danas:

Obavezno pročitajte

Tea Vukadin: Policija selektivno radi svoj posao

– Ono što mene fascinira je, između ostalog, i jedno od pitanja koje smo htele da postavimo Aleksandru Vučiću: Kada će da smeni ministra Nebojšu Stefanovića zato što je slagao da je završio fakultet i selektivno radi svoj posao. Dakle, pripadnici policije stoje na petnaest santimetara od mesta gde prebijaju našeg saborca, fotografa Nemanju i ne reaguju. Ne reaguje na navijače Aleksandra Vučića koji vrše nasilje nad nama. Da li se Aleksandar Vučić zaista plaši tri studentkinje pa je morao da pošalje batinaše na nas?

- Advertisement -

Valentina Reković: Privatna formacija „nekakvih“ lica

– Aleksandar Vučić naredio je svojim navijačima da blokiraju zgradu Radio-televizije Srbije. Tamo su bili i roditelji sa decom. Da li je Aleksandar Vučić poslao te ljude i njih da batinaju? Predsednik nije hteo da odgovori studentima, krije se iza privatne formacije „nekakvih“ lica. Čega se plašiš, Aleksandre Vučiću? Tri studentkinje?

Nikolina Reković: Građani moraju da vide laž

– Jedanaest meseci tražimo odgovore. Spremili smo jedanaest pitanja za Aleksandra Vučića. Ispred RTS-a nismo dobili te odgovore. Ako je potrebno još jedanaest meseci da dobijemo odgovore i da nas Aleksandar Vučić ostavi na miru, bićemo na ulici. Građani Srbije moraju da znaju koliko ih Aleksandar Vučić laže. Predsedniče, odgovaraćeš!

SourceBeta

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu