PARTIZAN U PROBLEMU: Trinkijeri neće moći da računa na Amerikanca do kraja sezone zbog povrede! (FOTO)

Obavezno pročitajte

Redži Reding, koji je jedno od poslednjih pojačanja košarkaškog kluba Partizan, završio je sezonu zbog povrede.

REGGIE REDDING Redzi Reding kosarkas Partizana na utakmici Jadranske ABA lige protiv Mega Bemaks u hali Sportova Ranko Zeravica, Beograd 06.12.2019. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Partizan, Jadranska ABA liga, Mega Bemaks

Amerikanac je doživeo rupturu grudnog mišića, za koju se ispostavilo da je teža nego što se u prvi mah mislilo. Kružile su nezvanične informacije da će Reding morati da pauzira dva do tri meseca, ali ispostavilo se da je za njega ova sezona završena.

- Advertisement -

Igrao je Reding otkako je došao u Partizan prosečno više od 20 minuta u Evrokupu i taman kada je trebalo da se ustali kao jedan od ključnih igrača ekipe, pred najvažnije okršaje na sva tri fronta, on je potpuno ispao iz tima.

Prvo je Reding preskočio utakmicu sa Trentom u Evrokupu zbog virusa, a onda je došla i povreda zbog koje ga nije bilo u sastavu ni za duel sa Zadrom. I sada je jasno da će biti na bolovanju do kraja sezone.

Ostavite komentar

Najnovije objave

FILMSKI DEBI AKADEMIKA MRĐANA BAJIĆA

Dopisni član Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Mrđan Bajić, inače jedna od najvećih uzdanica odlazećeg predsednika SANU Vladimira...

Još priča na sličnu temu