DŽEJMSOVO EMOTIVNO PISMO BRAJANTU: ,,Srce mi je slomljeno, nedavno smo se čuli nisam mogao ni zamisliti da će to biti naš poslednji razgovor! (FOTO)

Obavezno pročitajte

Dva dana nakon smrti legendarnog košarkaša Kobija Brajanta, preko društvenih mreža obratila se i zvezda LA Lejkersa Lebron Džejms. ,,Kralj“ je bio šokiran smrću jednom od svojih idola pa je preko instagrama uputio emotivnu poruku.

– Mislim na tebe, na divnu Điđi i na prijateljstvo/bratstvo/povezanost koju smo imali. Čuli smo se u nedelju pre nego što sam krenuo iz Filadelfije za LA. Ni u milion godina ne bih pomislio da će to biti naš poslednji razgovor. Srce mi se slomilo, brate moj. Volim te, stariji brate. Srcem sam uz Vanesu i dečicu. Obećavam da ću nastaviti tvojim stopama. Mnogo nam značiš, posebno naciji Lejkersa. Moja je dužnost da stavim sve to na svoja leđa i nastavim dalje. Molim te, daj mi snage sa nebesa i pazi na mene. Mnogo toga bih još rekao, ali nemam snage. Dok se ne sretnemo sledeći put- napisao je Džejms.

- Advertisement -

Podsetimo, dan pre sudbonosnog leta helikopterom Lebron je prestigao Kobija na trećem mestu večne liste strelaca NBA lige.

Utakmica između Los Anđeles Lejkersa i Klipersa, koja je trebalo da se odigra u utorak, je odložena.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Lični interesi akademika iznad interesa SRPSKOG NARODA

Jedna od najbitnijih ustanova SRPSKOGA NARODA danas je doživela jedan od najvećih poraza u svojoj istoriji. Danas, baš kada bi...

Još priča na sličnu temu