PAO DOGOVOR: Piksi novi selektor Srbije!

0
95

Dileme više nema, Dragan Stojković Piksi novi je selektor Srbije! Kako saznaje Direktno.rs, postignut je dogovor između FSS-a i legende Crvene zvezde i jugoslovenskog fudbala, a Stojković će pokušati Srbiju da odvede na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Podsetimo, Piksi je imao i veliku podršku predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

Sadašnji i viši selektor: Piksi i Tumbaković, FOTO: StarsportSadašnji i viši selektor: Piksi i Tumbaković, FOTO: Starsport

Kako smo ranije pisali, Stojković je tražio platu koju je svojevremeno imao Radomir Antić. S obzirom na to da je dogovor postignut, novi selektor će primati 1,2 miliona godišnje, plus bonus ukoliko odvede Srbiju na Mundijal naredne godine.

Stojković se već duže vreme povezuje sa selektorskom pozicijom, a od odlaska Ljubiše Tumbakovića, ta priča se dodatno intenzivirala.

Mnogi su legendu Crvene zvezde i Nagoje videli na selektorskoj klupi kada je sredinom decembra prošle godine zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ostalim zvaničnicima postavio kamen temeljac za izgradnju japanske fabrike „Tojo tajer“ u Inđiji.

Stojković će pokušati da ponovi uspeh Ilije Petkovića, Radomira Antića i Slavoljuba Muslina koji su u poslednje dve decenije uspeli da odvedu našu reprezentaciju na Svetsko prvenstvo.

Ostavite komentar