6.9 C
Belgrade
sreda, 1 decembra, 2021

PAO DOGOVOR: Piksi novi selektor Srbije!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dileme više nema, Dragan Stojković Piksi novi je selektor Srbije! Kako saznaje Direktno.rs, postignut je dogovor između FSS-a i legende Crvene zvezde i jugoslovenskog fudbala, a Stojković će pokušati Srbiju da odvede na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Podsetimo, Piksi je imao i veliku podršku predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

Sadašnji i viši selektor: Piksi i Tumbaković, FOTO: StarsportSadašnji i viši selektor: Piksi i Tumbaković, FOTO: Starsport

Kako smo ranije pisali, Stojković je tražio platu koju je svojevremeno imao Radomir Antić. S obzirom na to da je dogovor postignut, novi selektor će primati 1,2 miliona godišnje, plus bonus ukoliko odvede Srbiju na Mundijal naredne godine.

- Advertisement -

Stojković se već duže vreme povezuje sa selektorskom pozicijom, a od odlaska Ljubiše Tumbakovića, ta priča se dodatno intenzivirala.

Mnogi su legendu Crvene zvezde i Nagoje videli na selektorskoj klupi kada je sredinom decembra prošle godine zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ostalim zvaničnicima postavio kamen temeljac za izgradnju japanske fabrike „Tojo tajer“ u Inđiji.

Stojković će pokušati da ponovi uspeh Ilije Petkovića, Radomira Antića i Slavoljuba Muslina koji su u poslednje dve decenije uspeli da odvedu našu reprezentaciju na Svetsko prvenstvo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti