15 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

OTVORENO PISMO VUČIĆU O PRAJDU TRESE ZEMLJU: U Srbiji najmanje prava ima običan Srbin, pravoslavac!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Devedesetih su mi govorili čekaj da prođe komunizam i biće ti bolje. Onda su me poslali u rat i isto mi rekli. Posle toga je bilo, čekaj samo Sloba da padne. Onda sam opet otišao u rat, da branim svoju zemlju od NATO agresije. Biće bolje, samo to da se završi. Onda su došle demokrate, biće bolje, samo se strpi. Srbija je to.
Onda je nastupila rotacija između demokrata, a meni je postajalo sve gore. E, onda ste predsedniče vi sa vašom ekipom došli na vlast. Obećavali ste kula i gradove, i da se odmah razumemo, za Tomu Nikolića sam glasao kako bih skinuo Tadića jer mi je on postao naporan. Ali da sam znao da će se izroditi zlo kao ti, nikada ne bih dao glas rakokopaču iz Bajčetine.

Običan sam čovek, Srbin, iz Srbije. Nemam velike škole, fakultete, moj posao je normalan kada ga imam, i naravno da je ispod onog proseka o kojem ti svaki dan trabunjaš na televiziji. Naravno da nisam ni blizu 500 evra.

- Advertisement -

Ja za mesec dana živim sa platom sa kojom političar živi jedan dan. Računica je čista. Automobil, gorivo, šofer, ručak, večera i političar je za jedan dan potrošio to što ja razvlačim po mesec dana. Pa mi na pamet pada predsedniče, a i narode, da ovde u skupštini jedino običan čovek i radnik nema svoga predstavnika.

Nas kojih je najviše, nijedan čovek ne predstavlja u skupštini. Predstavljaju i zastupaju uglavnom bogate, privrednike, kriminalce, interesne grupe, ali običnog, porodičnog čoveka, koji veruje u Boga, i koji voli Srbiju ne predstavlja niko.

Bune se manjine. Bune se Romi, Mađari, Bošnjaci, LGBT zajednice kako su im prava ugrožena, ali ja to uopšte ne vidim. Najveću socijalnu pomoć dobijaju Romi. Premijerka ove države je i Hrvatica, ali i pripadnik lezbijske zajednice. Kako su im onda prava ugrožena, predsedniče Srbije?

- Advertisement -

Razne NVO organizacije ogroman priliv novca dodeljuju kako bi se pomagalo tzv. ugroženim zajednicama i tzv. nezavisnim medijima koji se iz sve snage trude da zatru sve što je srpsko. Evo, čak ni ovo otvoreno pismo niko od tih medija nije SMEO da objavi, a slao sam. Toliko o njihovoj slobodi.

Ko u ovoj državi misli na nas? Zar nije ova zemlja podjednako naša kao i zemlja vas, tajkuna, kontroverznih biznismena i ostalih 250 poslanika.

Ovo pišem iz očaja i jer nemam kome da se obratim. Gej paradu ćete pustiti, bar malo, ali ćete zbog pandemijskih mera preporučivati da se ne ide u crkvu. Kome smeta čovek koji želi da ode u crkvu, pomoli se svome svecu i upali sveće za svoje pokojne?

Moja prava? Nemam pravo da bacim kamen na psa lutalicu ako mi napadne dete, doći će iz neke organizacije da me biju. Kome da se obratim?

Da li su vas sve dolari promenili? Prodali ste tri države, jedna se raspala u krvi, drugu je Milo kupio sam sebi, a sada i trećoj crtate granice. Mi možda jesmo gladni, možda radimo za minimalac, možda nismo najobrazovaniji ali nas ima najviše, predsedniče.

A sada hoćete i da nam iskvarite decu povodom gej parade, hoćete da im dovodite evropske bolesnike, pa da ih u školama učite kako je normalno biti roditelj 1 i roditelj 2, a oni da nemaju pol? Neće to proći, predsedniče. Naš narod to ne podržava.

Pazite se kada se mi dignemo protiv svog ludila koji nam namećete. Kada se mi dignemo protiv gej zakona i protiv izdaje Kosmeta.

R.Č. (51) metalostrugar, Srbin, pravoslavac i običan čovek

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

3 KOMENTARA

  1. Sve lepo i tačno rečeno. Naš predsednik se dodvorava Evropi da ga nebi smakli a Evropom vlada jak homoseksualni lobi. Mi Srbi i ostali koji drže do svoje tradicije i svog identiteta treba da se tome suprotstavimo. I tačno je da u skupštini nema nikog ko bi predstavljao one kojih je u najvećem broju – siromašni,obespravljeni, obični ljudi. I zakoni kad se donose uvek na našu štetu. A istina je i to da Vučić imitira Tita i po titovom modelu se ponaša. Izmedju ostalog i da Srbi u svojoj državi imaju najmanja prava.

  2. OVA “ europrajd “ MANIFESTACIJA NIJE PROTEST NITI PARADA. Festival je ili karneval sa elementima performansa i vulgarnim hepening prkosom PREMA VEĆIHSKOM STANOVNIŠTVU. Dolazak istopolniih turistaa je neprihvatljiv u smislu da šetaju Beogradom. ENO im stadion ili Ada, tamo nek šetaaju, a NAS Beograđane niko nije pitao jesmo li za tu manifesstaciju istopolaca i istopolki . Mislim da treba ovakav karnevl zabraniti i usmeriti sve njihove aktivnosti na stadion ili Adu , a ne po gradu i u institucije kulture finansorane iz BUSŽETA. Na kraju ne znamo ko je ORGANIZAATOR I ko GLAVNI FINANSIJER TOG KARNEVALA ILI FESTIVALA.

  3. Е мој металостругару, имаш 51 годину и још ниси схватио да то што си написао можеш да окачиш мачку о реп. Ко год да је писао…..сем ако нису ови из њихове борбе да би и они нешто додали на сајт чисто да и они нешто имају…

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: