POČELO JE: Vladika SPC pozvao narod i sveštenstvo na litiju protiv gej parade! (FOTO)

Obavezno pročitajte

U zvaničnom saopštenju vladika Ilarion je pozvao sveštenstvo i verujući narod na litiju protiv parade sodomita, koja će se održati u nedelju 28. avgusta na praznik Uspenija presvete Bogorodice (Velika Gospojina) od 18 časova.

Episkop timočki Ilarion je još jedan vladika SPC, koji je digao glas protiv tzv. Europrajda u Beogradu. Posle molitvenog hoda ulicama Zaječara biće održan i moleban kanonu Presvetoj Bogorodici.

- Advertisement -

Tog dana bi trebalo da se održe litije protiv gej parade u više gradova širom Srbije, a najveća se očekuje u Beogradu. Na prethodnih litiji se okupilo više od 30.000 vernika, a ovaj put u molitveni hod krenuće cela Srbija.

1 COMMENT

  1. ma sve je to lepo, umesto da se narod okupi ispred Skupštine u tom broju i da tog dana krenu hapšenja, da se sruši bez kapi krvi ovaj izdajnički režim i ova bagra najgore vrste. Privremena Skupština je jedina legitimna u Srbiji i to zna ceo svet, osim srba koji ne prihvataju ideju društva bez političara, već i dalje dopuštaju da ih šaka bednika laže i obmanjuje, izdaje. I organizatori litija znaju za postojanje Privremene Skupštine koja čeka da se okupi narod. Tog momenta prestaju besmislene mere, kreću hapšenja i dolazi konkretna podrška Rusije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Prelazi Brnjak i Jarinje i dalje zatvoreni

Prelazi Brnjak i Jarinje i dalje su zatvoreni iz pravca centralne Srbije ka Severnoj Mitrovici, dok se saobraćaj u...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: