NAJBURNIJA „PARADA PONOSA“ DO SADA: ČEDOMIR STOJKOVIĆ NAJAVIO STUPANJE U GEJ BRAK

Obavezno pročitajte


Nakon što je tokom današnje „Parade ponosa“ planula ljubav između ruskog dezertera Vladimira Volohonskog (agent GRU) i šefa Političkog odeljenja Delegacije EU u Beogradu Dirka Lorensa, došlo je do psihičkog rastrojstva kod ruskog opozicionara Pjotra Nikitina (agent SVR) i propalog valjevskog advokata Čedomira Stojkovića zvanog Čeda Podmornica (agent BIA), koji su bili dosadašnji intimni partneri Volohonskog.

Mećutim, Stojković je najavio među svojim prijateljima da se neće tako lako odreći ljubavi Volohonskog i da će ga večeras u klubu „Barutana“ zaprositi pred svima, a da će bračnu zajednicu zaključiti u Crnoj Gori.

- Advertisement -

Stojković se zarekao da će Volohonskom prirediti venčanje iz snova, koje će biti održano pored mora, a preko Nenada Čanka će uputiti pozivnice crnogorskom političkom i javnom džet-setu koji je blizak Milu Đukanoviću.
Stojković je siguran da će se svi odazvati, jer se radi o nesvakidašnjem događaju koji će promovisati evropske vrednosti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu