1.1 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

OPA: Huliganka iz SNS ima sliku sa Danilom, junior Vučič OPET U DRUŠTVU BATINAŠA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ženska osoba koja je juče napala kontrolora Narodne stranke na lokalnim izborima u Negotinu, jeste izvesna Anita Durlić. Kontrolor, po imenu Danijel, smesta je priveden, ali to nije ni čudno, pošto se Durlićeva slika sa, ni manje – ni više, Danilom Vučićem.

Javnost u Srbiji bila je juče svedok još jedne izborne farse, na lokalnom nivou, u Negotinu, kada se pojavio snimak očite izborne manipulacije i krađe. Akteri ovog događaja, kako se danas saznaje, jesu Anita Durlić ispred SNS i momak po imenu Danijel, ispred Narodne stranke.

Na snimku se može videti kako Durlićeva prima u ruke spisak od, kako pišu komentatori na društvenim mrežama, svog supruga, za kojeg se ne zna u kom svojstvu je prisustvovao izbornom procesu.

- Advertisement -

Nakon toga Durlićeva nasrće i udara Danijela, koji je telefonom snimio taj čin, vičući „skloni se, skloni se“.

– Napad, napad, nemate pravo da radite to šta radite – uzvikivao je Danijel, dok su prisutni sa zadrškom delovali.

I umesto da reaguju na grubo narušavanje izbornog procesa, policija je privela Danijela, koji je, kako se saznaje, tek danas pušten na slobodu.

- Advertisement -

No, ono što je interesantno, ova agresivna naprednjakinja je uslikana u društvu Danila Vučića, sina naprednjačkog lidera, pa ne čudi otkuda joj tolika sloboda da nasrće na ljude bez ikakvih posledica.

Jedan komentator, koji je upućen u dešavanja u Negotinu, ispod slike je napisao da je suprug Durlićeve više puta robijao, da mu opština plaća za TV, radio, portal i prevoz.

Izgleda da naprednjaci širom Srbije svoju moć crpe iz poznanstava sa Danilom Vučićem, koji obilazi zemlju uzduž i popreko i vredno pomaže svom ocu u sprovođenju strahovlade.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti