ODBORI SNS ŠIROM SRBIJE PODRŽALI VUČIĆA: „Stojimo uz svog predsednika“

Obavezno pročitajte

Odbori Srpske napredne stranke iz čitavog Beograda i čitave Srbije šalju danas seriju saopštenja medijima, ističući da „kao i uvek podržavaju svaku odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića“ i da su „spremni da idu na izbore“, a da „predaja nije opcija“.

„Stojimo uz svog predsednika, spremni da u svakom trenutku odgovorimo na ucenjivanja, bez obzira sa koje strane dolaze. Politika koju vodi predsednik Vučić je politika kojom se razvija i gradi Srbija, sve do sada učinjeno je uvek i samo u interesu građana, a sa tom i takvom politikom Srbija je cenjena svuda u svetu“, poruke su koje dominiraju u saopštenjima odbora SNS.

- Advertisement -

Stranačke kolege, u slično intoniranim saopštenjima u porukama podrške, ponavljaju Vučićeve izjave da će „Srbija pobediti“ i da „predaja nije opcija“.

Vučić je u ponedeljak na sastanku vrha SNS izjavio da je spreman da ide na izbore kao kandidat za premijera, jer neće da popusti pod ucenama ni Zapada, „ni SPS, ni lažnih desničara“, javile su Novosti, pozivajući se na izvore iz SNS sa jučerašnjeg sastanka partijskih čelnika.

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović je ranije izjavio da ministri iz Srpske napredne stranke imaju danas u 12.15h sastanak sa Vučićem.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu