BOŠKO OBRADOVIĆ: Nismo dobili obećani poziv Vučića za konsultacije

Obavezno pročitajte

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da nije dobio poziv predsednika države Aleksandra Vučića mada mu je, tokom sednice Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, obećao da će organizovati konsultacije o francusko-nemačkom predlogu.

„Nismo dobili nikakav zvaničan poziv predsednika Republike ni pre ni posle sednice o Kosovu i Metohiji“, rekao je Obradović za list Danas povodom Vučićeve izjave na sednici Skupštine Srbije da će ga pozvati na konsultacije u ponedeljak.

- Advertisement -

Obradović je dodao da bi bilo „najnormalnije“ da je Vučić pozvao sve predsednike parlamentarnih političkih stranaka, ili šefova njihovih poslaničkih grupa da ih upozna sa sadržajem francusko-nemačkog predloga sporazuma, kao i sa odgovorom države Srbije.

On je rekao i da ne zna koliko ima smisla ići na kosultacije pod uslovom da to što saznaju ne sme biti izneto u javnost, jer kako je dodao „upravo javnost treba da bude upoznata šta je tačno sadržaj novog zapadnog ultimatuma“.

„Ukoliko do zvaničnog poziva predsednika Republike uopšte dođe, o tome da li ćemo se odazvati odlučivaće predsedništvo Srpskog pokreta Dveri, a pre toga ćemo se konsultovati i sa partnerima iz Patriotskog bloka, Srpske koalicije NADA, Srpske stranke Zavetnici i Pokreta za odbranu Kosova i Metohije“, rekao je Obradović.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Bezbožna vlast u Ukrajini otima velike svetinje“: Joanikije o drami u Kijevsko-pečerskoj lavri

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom u sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služio je danas moleban, molitvu...

Još priča na sličnu temu