24.6 C
Belgrade
petak, 24 septembra, 2021

PREKINUTA UTAKMICA: Navijači skandirali „nož, žica, Srebrenica“ i Ratku Mladiću! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Opšti haos izbio je izbio na tribinama Gradskog stadiona u Novom Pazaru tokom meča između fudbalera domaćih i Partizana kod rezultata 0:3, u 61. minutu. Haos je izbio na tribinama, ali i na terenu! Naime, navodno su navijači crno-belih uzvikivali ime Ratka Mladića i skandirali „nož, žica, Srebrenica! U isto vreme, rezervni fudbaleri Novog Pazara napali su Bibrasa Natha. Prekid je trajao 35 minuta, a ispražnjen je deo tribine gde su bile pristalice crno-belih.

Policija je bila u stanju pripravnosti, glavni arbitar je vodio razgovor sa predstavnikom policije, ali i sa delegatima na terenu. Do eskalacije je izbilo nakon što su fudbaleri Partizana postigli treći gol.


Arbitar Milanović tražio je najbolje moguće rešenje u saradnji sa policijom. Problem je izazvalo skandiranje navijača Partizana zbog kog su se pobunili domaćini.

- Advertisement -

Novi Pazar je zahtevao da se tribina sa navijačima Partizana isprazni „zbog provokacije sa skandiranjem Ratku Mladiću“, i razvijanjem transparenta s njegovim likom, i to je bio uslov po kom će nastaviti utakmicu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti