9.5 C
Belgrade
subota, 23 oktobra, 2021

STADION OPET GRMI: Vučiću pederu, Srbija se umiriti ne može! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Građani su ogorčeni, i neće ih ništa zaustaviti u iskazivanju nezadovoljstva zbog sveopšte situacije u zemlji. Tako su večeras navijači i u Novom Pazaru u 40. minutu, kod rezultata 0:0, skandirali „Vučiću, pederu“, na utakmici domaćeg superligaša i Partizana. I to navijači oba kluba…

Puno je svega ljudima, pa se skandiranje predsedniku Srbije ponavlja iz utakmice u utakmicu Partizana, a scenario se ponovio i večeras.

Navijači su sa zapadne tribine skandirali „Vučiću pederu“ u Novom Pazaru, a delegat je u jednom momentu sugerisao sudiji da prekinu utakmicu.

- Advertisement -

Postavlja se pitanje zašto se i dalje stišava ton na TV Arena kada se skandira predsedniku države, kao i zašto se prekida utakmica, jer je poruka već jasno dospela do javnosti.

Inače, ovo je četvrti put ove sezone da navijači skandiraju predsedniku Srbije, budući da su se takvi povici mogli čuti dva puta u Novom Sadu, gde je tim iz Humske igrao protiv Proletera i Vojvodine.

Ovog puta nije bilo huligana koji bi pokušali da disciplinuju navijače Partizana kao sa Dunajskom Sredom, ali se dobro poznato „Vučiću, pederu“ orilo novopazarskim stadionom.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti