-8.2 C
Belgrade
nedelja, 23 januara, 2022

NOVAK ĐOKOVIĆ JE LAŽLJIVI I PODLI SERO*A: Australijski novinari udarili po Noletu! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Novinari australijskog „Kanala 7“ žestoko su izvređali Novaka Đokovića tokom pripreme za emisiju jer nisu bili svesni da su kamere uključene.

Dvoje prezentera je odučilo da neposredno pre početka programa razgovara o Đokoviću jer su znali da će to biti prva vest o kojoj će govoriti.

Kako zapravo novinari u Australiji gledaju na situaciju sa najboljim teniserom sveta jasno se videlo u trenucima kada nisu bili svesni da ih kamera snima.

- Advertisement -

„Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli se**a. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ići napolje, a znaš da si pozitivan… Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući sa svime“, govorili su novinari.

Tu se nije završilo sve, a dok je voditelj polako nameštao „bubicu“ imao je šta da kaže.

„Većina ljudi misli da je on se***a i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem, zar ne? Mislim da se ništa nije dobilo time što je poslat u imigracioni hotel. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki…“, završili su novinari „Kanala 7“.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Ako nema u apoteci onda je u pitanju prevara…tako je bilo sa lijekom PURIDONE od koga sam dobio hemoroide….naravno, pare mi nisu vratili.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: