OVAKO SE TO RADI: Narod koji je protiv kovid mera gađao Makronovog čoveka iz partije! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Francuska ministarka za more Anik Žirarden osudila je napad na Kleroa, objavivši na Tviteru sliku incidenta, na kojoj se vidi kako demonstranti gađaju blatom Kleroa dok on stoji ispred svoje kuće

Francuski političar Stefan Klero, koji je član vladajuće stranke „Republika u pokretu“ francuskog predsednika Emanuela Makrona, izjavio je danas da su ga tokom vikenda napali demonstranti koji su protestovali protiv uvođenja kovid propusnice.

– Očigledno ću pokrenuti sudski postupak. Neki ljudi misle da se ne donose prave odluke. Svi putem pošte dobijamo pretnje smrću, a ovo u jednom trenutku mora da prestane -rekao je Klero za „Frans info“, a navodi agencija Rojters.Francuska ministarka za more Anik Žirarden osudila je napad na Kleroa, objavivši na Tviteru sliku incidenta, na kojoj se vidi kako demonstranti gađaju blatom Kleroa dok on stoji ispred svoje kuće. 

- Advertisement -

– Napad na Stefana Kleroa ispred njegove kuće tokom demonstracija protiv zdravstvene propusnice je potpuno neprihvatljiv. Slike su izuzetno šokantne – napisala je Žirarden.

Napad na Kleroa, koji se dogodio u nedelju, dolazi usred sve većeg gneva javnosti u Francuskoj koji je izazvala jedna Makronova izjava.

Naime, francuski predsednik je nedavno rekao da želi da „iznervira“ nevakcinisane ljude tako što će im život toliko zakomplikovati da će se na kraju morati da se vakinišu protiv kovida-19.

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Bezbožna vlast u Ukrajini otima velike svetinje“: Joanikije o drami u Kijevsko-pečerskoj lavri

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom u sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služio je danas moleban, molitvu...

Još priča na sličnu temu