NISTE VI VIŠE NAŠI IDOLI! Glumci uništili i san srednjoškolaca iz Nevesinja

Obavezno pročitajte

Vojin Ćetković nije samo sablaznio svojim odlaskom i pljuvanjem obeležja Republike Srpske u Nevesinju bivše borce VRS i celokupnu srpsku javnost već je ostavio najveći rez na srcima grupe srednjoškolaca. Učenici iz Nevesinja su trebali su da nastupe zajedno sa svojim idolom na bini tokom svečane proslave Mitrovdana – Dana Nevesinja i obeležavanja dve bitke iz 1992. i 1994. godine.

  • Razočarani? Malo je opisati kako se moja ćerka oseća – navodi jedan od roditelja koji je i dalje u šoku posle incidenta u glumačkoj režiji Vojina Ćetkovića, Dejana Lutkića i Nebojša Ilić.

Takođe, jedan mladi otac iz Nevesinja navodi da je njena ćerka, ali i njene drugarice iz škole, u velikoj depresiji.

  • Kako da se sada mladi ugledaju na Ćetkovića, Lutkića i Ilića? Kako da se mladi Hercegovci i Srbi ugledaju na nekoga ko ne poštuje srpstvo? Moja ćerka je na Instagram profilu postavila slike sa svojim idolima. Toliko se radovala. Sada ih je izbrisala. Ceo dan na njen račun drugovi zbijaju šale jer se slikala sa izdajnicima srpskog naroda u RS – rekao je revoltirani otac.
- Advertisement -

U redakciju Happytv.rs javilo se i nekoliko roditelja iz Novog Sada. Oni su frapirani skandalom u Nevesinju i time šta su dvojica beogradskih glumaca učinila u Hercegovini.

  • Dejan Lutkić ima predstavu u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Kako sada da gledamo njegove predstave jer je on čovek kome smetaju obeležja RS. A zna se koliko namučenih izbeglica trenutno živi u Novom Sadu – razočarano je govorila jedna od majki.

Ova tri glumca su uspela da povrede nevine dečije duše.

SourceHappy TV

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Bezbožna vlast u Ukrajini otima velike svetinje“: Joanikije o drami u Kijevsko-pečerskoj lavri

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom u sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služio je danas moleban, molitvu...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: