NIKITIN ZAVRŠIO NA PRIVATNOJ HIRURŠKOJ KLINICI

Obavezno pročitajte

Iako naši čitaoci sa nestrpljenjem očekuju nove informacije o aktivnostima lažnog ruskog opozicionara Pjotra Nikitina (agent FSB), naglašavamo da je ovaj psihopatski poremećen čovek danas prevazišao samog sebe.

- Advertisement -

Naime, zbog prevelike seksualne uzbuđenosti, koju je u toku današnjeg dana doživeo Nikitin posmatrajući ispred tužilaštva mladog homoseksualca Ilju Zernova, po povratku u svoj stan pribegao je samozadovoljavanju tokom kojeg je u svoj anus ubacio konzervu piva od 0,5 litara.

Snimak sa današnje konferencije za medije koju je ispred tužilaštva organizovao valjevski advokat Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica (agent BIA), nedvosmisleno pokazuje bolesne i pohotne homoseksualne poglede koje su Podmornica i Nikitin upućivali prema mlađanom Zernovu.

Postavlja se pitanje gde su udruženja i nevladine organizacije, a pre svega nadležni državni organi da reaguju i zaustave svakodnevno seksualno nasilje kojem je mladi Zernov izložen od strane olinjalih seksualnih predatora Nikitina i Stojkovića.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu