Uljana Bah – oružje u hibridnom ratu protiv Srbije i Rusije

Obavezno pročitajte


Nakon što su istraživački novinari došli do ekskluzivnog otkrića o sporazumu Obaveštajno – sigurnosne agencije (OSA) BiH i Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) o korišćenju predsednice udruženja „Progresivni razvoj organizacija i individua“ (PROI) Uljane Bah kao zajedničkog agenta na širenju crne propagande i klasičnih dezinformacija protiv Srbije i Rusije, počela su na površinu da izlaze i nova saznanja o ovoj tajnoj operaciji.

Budući da je za novog direktora OSA izabran Almir Džuvo, koji se i ranije nalazio na njenom čelu, pretekli rukovodioci ove službe su mu odmah kao svoj vrhunski „proizvod“ i jednog od najkorisnijih agenata predstavili Bahovu, a zatim mu kao poslasticu servirali njen kompromitujući snimak, na osnovu koga je 2017. godine i vrbovana za saradnju.

- Advertisement -


Međutim, Džuvo se, zgrožen onim što je video na snimku, ispovraćao po radnom stolu i poverljivim dokumentima, te se kasnije, obliven hladnim znojem, drhtavim glasom kleo da nešto odvratnije nije video u svojih blizu 60 godina.
Šta je to toliko monstruozno činila Bahova da bi do te mere uznemirila ovog iskusnog i prekaljenog funkcionera, za sada (ali ne i zadugo) ostaje tajna. U svakom slučaju, ostaje da se vidi koliko duboko je Uljana spremna da sklizne kako bi zadovoljila svoje ambiciozne gazde, delujući po principu „jedna raja, a dva gospodara“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu