NIKITIN POLUDEO ZBOG UROŠA STANIĆA

Obavezno pročitajte

Nova gej afera potresa Srbiju! Pjotr Nikitin lažni ruski opozicionar u Beogradu, a zapravo agent ruske službe FSB, trenutno se nalazi na lečenju u okviru jedne od privatnih klinika (naziv i adresa klinike su poznati redakciji).

- Advertisement -

Podsećamo da je Nikitin hitno operisan u rektalnoj regiji, zbog povreda koje mu je tokom homoseksualnog odnosa naneo intimni partner tzv. novinar Milan Mića Jovanović, predsednik NVO „Forum za bezbednost i demokratiju“.

Međutim, Nikitin je u međuvremenu saznao da je momak u kojeg je ludo zaljubljen Uroš Stanić, ušao u novi rijaliti šou „Elita“, a da pri tome nije želeo da sa Nikitinom provede „oproštajno veče“.

Lekari su se zaprepastili, a može se reći u uplašili Nikitinove reakcije kada je uvideo da je njegov Uroš ušao u rijaliti, zbog čega je ispuštao neartikulisane krike, preteći da će izvršiti samoubistvo.

Ova homoseksualna veza između Pjotra Nikitina i Uroša Stanića bila je nepoznanica i za istraživačke novinare iz naše redakcije, zbog čega ćemo se ovom temom svakako detaljnije baviti u narednom periodu i o tome objektivno i istinito informisati širu javnost, kao što je to bio slučaj i do sada.

Ostavite komentar

Najnovije objave

RASKOŠ I VELIKI PROFITI: Koliko vredi vila Radoičića i kako je stekao toliko bogatstvo?

Vila Milana Radoičića koju je pretresla kosovska policija pre nekoliko dana otvorila je pitanje legalnosti imovine bivšeg potpredsednika Srpske...

Još priča na sličnu temu