NIKITIN U KANDŽAMA ZELENAŠA

Obavezno pročitajte

Lažni ruski opozicionar Pjotr Nikitin (agent FSB) zapao je u još dublje finansijske probleme.

- Advertisement -

Naime, Nikitinu je pisac Vladimir Arsenijević, ekstremni Hrvat iz Pule, koji već dugi niz godina živi u Beogradu, svojevremeno ponudio zajednički investicioni projekat, a koji je nedavno doživeo fijasko.

Arsenijević je zapravo planirao da sa Nikitinom otvori još jedan ugostiteljski objekat po modelu već postojećeg koji se inače nalazi u vlasništvu Arsenijevića, atraktivnog naziva „Krokodil“, ul. Karađorđeva br. 43, Beograd.

Plan je bio da Nikitin obezbedi lokal uz pomoć ukrajinskog ambasadora Vladimira Tolkača. Zanimljivo je da je ambasador Tolkač pre stupanja na diplomatsku dužnost u našoj zemlji, duži vremenski period bio hospitalizovan na jednoj od državnih neuropsihijatrijskih ustanova u Kijevu, o čemu je ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova i zvaničnim putem obavestilo srpske kolege.

Međutim, nevezano od toga, Tolkač očigledno, ili nije želeo ili nije mogao, da održi obećanje dato Nikitinu, zbog čega je započet piramidalni proces njegove finansijske propasti.

Kako bi pokušao da se spasi od potpunog bankrota, Nikitin se nedavno zadužio kod lica iz kriminogene sredine koja se bave zelenašenjem, ne bi li nekim čudom uspeo da se spase.

Iz navedenih razloga molimo sve ljude dobre volje i širokog srca da pomognu novčanim prilozima ovog hrabrog ruskog opozicionara, na njegovom putu denunciranja i razaranja ono malo ruske opozicije i ukronacista što je ostalo u Beogradu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu