TUŽNI KLOVN PJOTR NIKITIN OTPISAN!

Obavezno pročitajte

Vest o hitnoj hospitalizaciji donedavnog tzv. lidera ruske dezerterske opozicije Pjotra Nikitina (agent FSB) zbog potpuno devastiranog zdravstvenog stanja, prinudila je njegove nekadašnje “saborce” i “sabuljce”, propalog valjevskog advokata Čedomira Stojkovića zvanog Čeda Podmornica (agent BIA) i Vladimira Volohonskog (agent GRU), čoveka bez otadžbine i obraza, u LGBT+ krugovima poznatog po nadimku “Žele Zeka”, na sastanak u cilju pronalaženja novog vođe njihove opskurne sekte.

- Advertisement -

U najužem krugu njihovih saradnika se komentariše da je sastanak protekao u nervoznoj atmosferi i na ivici fizičkog sukoba, jer je Volohonski insistirao da “novo lice” dezerterske opozicije mora da bude žena i predložio da učine sve kako bi u Srbiju doveli “antiratnu aktivistkinju” Natašu Tiškevič i potom je promovisali u lidera.

Usledila je burna i neočekivana reakcija Podmornice, koji je istupio sa krajnje mizoginim stavovima i urlikao da se sama činjenica da je Nataša žensko principijelno kosi sa njegovom seksualnom orijentacijom i da samim tim od nje neće imati nikakve koristi.

Ipak, kada se malo smirio, priznao je da Nataši ide u prilog to što baš i ne liči na žensko, te da bi sa nešto kraćom kosom izgledala muževnije od Nikitina i da bi pristao da je promoviše ukoliko bi nosila izuzetno šarene i nesvakidašnje odevne kombinacije i kape, jer tada niko ne bi obraćao pažnju na njeno lice, za koje Podmornica tvrdi da je ružnije od fizionomije svake koze njegovog dede sa kojima je seksualno opštio tokom letnjih raspusta provedenih u jednom sela u okolini Valjeva.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu