-1 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

NEĆE DA JOJ VUČIĆ UREĐUJE PROGRAM: Vesna Damjanić napustila RTS!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dugogodišnja urednica i novinarka RTS-a Vesna Damjanić napustila je Radio-televiziju Srbije. Njena nova novinarska stanica je „Bloomberg Adria TV“, gde obavlja funkciju glavnog i odgovornog urednika, saznaje Direktno.rs.

Vesna Damjanić je godinama bila zaštitno lice RTS-a, gde je radila više od 14 godina. Pratila je društvene i ekonomske teme, a poslednjih godina i poltičke. Bila je jedan od aduta Javnog servisa u informativnoj redakciji.

- Advertisement -

Ovo nije prvi odlazak poznatih novinara sa RTS-a, pre nje je otišao Branko Veselinović u Insajder, zatim Nada Gogić, pa Bojan Brkić u Euronews…

V
„Bloomberg Media“ i Mtel Swiss – emiter u većinskom vlasništvu Telekoma Srbija – objavili su sporazum o stvaranju prve panregionalne, multiplatformske mreže poslovnih vesti u jugoistočnoj Evropi, sa sedištima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji.

Pokretanjem 2022. godine, Bloomberg Adria će servirati poslovne i finansijske vesti, analize i podatke. Nakon Euronewsa stiže nova Telekomova TV za ekonomske vesti.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti