GRADONAČELNIK NAPREDNJAK OTKAZAO POSLUŠNOST: Dosta mu je, ne može da trpi Vučićeve reketaše i mafiju!

Obavezno pročitajte

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio je za medije da će podneti ostavku ukoliko ista firma koja rekonstruiše gradski trg uđe u posao oko rekonstrukcije leksovačke bolnice. Ta firma je, tvrdi Cvetanović, pokušala preko neke druge frime da uđe na tender za bolnicu. Reč je o lazarevačkoj firmi “Bauvezen”.

– Ona je po običaju drastično jeftinija, ali nije samo cena ta koja treba da utiče da li će neko da dobije radove nego se pokazalo da upravo kvalitet, brzina, način su takođe važni u svemu ovome, ali morate da gledate papire. Ne želim da imamo sa takvom firmom posla. Sve ovo ne govorim zbog manjka odgovornosti ili bežanja od odgovornosti već radi istine. Uvek javno kažem kao što sam rekao – ako oni dobiju posao da rade bolnicu, ja ću dati ostavku – najavio je Cvetanović i dodao da je još uvek tender u toku.

Razlog ljutnje gradonačelnika Leskovca je činjenica da još uvek traju radovi na rekonstrukciji gradskog trga, i to punih 800 dana. Posao je vredan 223 miliona dinara, a ranije je opozicija simbolično ukazujući na kaskanje radova duvala svećice na torti i obeležila treći rođendan početka istih.

- Advertisement -

E, sada, da li će gradonačelnik da održi javno datu reč ili će morati da popusti, ostaje da se vidi.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VUČIĆ NAREDIO ARMAGEDON 3 U POŽAREVCU: Hapšenje organizovane kriminalne grupe, oštetili budžet grada Požarevca

Pljačka budžeta,narodnog novca,sukobi interesa,nameštanje poslova,pozivanje na gradonačelnika grada Požarevca? Da li je vreme za kavez drugovi ? Prema izvorima...

Još priča na sličnu temu