SKANDALOZNO: PJOTR NIKITIN OSNIVA LANAC JAVNIH KUĆA SA MUŠKIM PROSTITUTKAMA!

Obavezno pročitajte

Pjotor Nikitin (agent FSB) je došao do ideje kako da nastavi sa finansiranjem rada ruske antiputinovske opozicije u Srbiji, a svoj „masterplan“ namerava da objavi tokom „nedelje ponosa“, računajući da će za isti dobiti snažnu podršku domaće LGBTI+ zajednice.

- Advertisement -

Kako ekskluzivno saznajemo, Nikitin je postigao dogovor sa jednim od svojih dugogodišnjih ljubavnika, Aleksejom Novikovim, vlasnikom beogradskog kafića „Pab 53“, poznatog mesta okupljanja homoseksualno orijentisanih Beograđana, ali i stranaca koji borave u našoj prestonici, da se „ponuda“ tog kafića proširi i da se izgrade sobe u kojima će podvoditi nesrećne seksualne robove iz redova ruskih dezertera, koje je Nikitin u određenom broju već regrutovao.

Posebnu ironiju predstavlja to što će zaštitni znak tog lanca javnih kuća, koji će pored kafića „Pab 53“ činiti još nekolicina ugostiteljskih objekata, biti zastava carske Rusije. Kako je Nikitin pojasnio Novikovu, njegova ideja je da takav logo, pored diskreditacije ruske istorije, svojom crnom, žutom i belom bojom simbolizuje i ponudu koja će biti na „meniju“, s obzirom na to da će, pored ruskih imigranata, kao svojevrsna ekskluziva u tim javnim kućama biti angažovane i muške prostitutke iz Somalije i iz Kine, koje je već obezbedio Čedomir Stojković iz Valjeva, poznatiji kao Čeda Podmornica (agent BIA).

Ostavite komentar

Najnovije objave

RASKOŠ I VELIKI PROFITI: Koliko vredi vila Radoičića i kako je stekao toliko bogatstvo?

Vila Milana Radoičića koju je pretresla kosovska policija pre nekoliko dana otvorila je pitanje legalnosti imovine bivšeg potpredsednika Srpske...

Još priča na sličnu temu