22.6 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

POSLE KROVOVA, ETO IH NA NADVOŽNJAKU: Sve za Vučića, Vučića ni za šta (FOTO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa svojim potčinjenima iz SNS gradi kult ličnosti odavno je poznato, ali današnja dešavanja su prevršila svaku granicu ukusa. Naime, posle rođendanske poruke sa bilborda, Vučić je dobio još jednu poruku, i to, ni manje ni više nego sa nadvožnjaka.

– Zabrinjavajuće je koliko smo bolestan narod – napisao je Živan Mirić na Tviteru koji je i objavio pomenutu sliku naprednjaka sa nadvožnjaka.

Naprednjaci su se popeli na nadvožnjak i okačili transparente „Srećan rođendan predsedniče“ i „Sa tobom Srbija uvek pobeđuje“. Uz performans išle su i  državne zastave Srbije, kao i zastave SNS, a ceo događaj slikan je dronom. Očigledno da naprednjaci žele od Vučića da stvore novog Kim Džong Una, sudeći po količini poltronstva koje izvire iz ovih ljudi.

vucic
- Advertisement -

Tačna lokacija nadvožnjaka se ne zna, ali građani pretpostavljaju da je u pitanju neki od nadvožnjaka na auto-putu i blizini Niša ili Pirota.

Bilo kako bilo, kada god mislimo da su dotakli dno, naprednjaci nas iznenade novim ponižavanjem sebe i uzdizanjem svog vođe.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti