DRUŽE VUČKO MI TI SE KUNEMO: Tera decu da mu pevaju pesmu za rođendan (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Danas nam je poseban dan, jer nam se ostvario veliki san, da Vam, voljeni naš predsedniče, poželimo srećan rođendan. U čast Vašeg rođendana, želimo da Vam otpevamo jednu pesmu – ovim rečima su se deca u narodnoj nošnji obratila u zgradi Predsedništva Srbije Aleksandru Vučiću, povodom njegovog 51. rođendana, čime je naprednjački lider grubo zloupotrebio decu u političke i marketinške svrhe.

– Najlepšu tortu i poklone, uz moje najbliže, donela su mi deca sa Kosova i Metohije. Ovi anđeli sa svojim roditeljima žive u Gračanici i vole Srbiju beskrajno mnogo. Hvala im na divnoj pesmi i velikom srcu – napisao je Vučić na Instagramu.

Deca su Vučiću otpevala pesmu “Mi smo deca neba”.

- Advertisement -

Vučić je od dečijeg hora, pored pesme, dobio i tortu na kojoj je figura predsednika koji za ruku drži decu, i maketu manastira Hilandar.

Ovim činom, deca sa Kosova i Metohije su najgrublje zloupotrebljena ne samo u političke svrhe, već i da bi zadovoljila ego apsolutnog vladara Srbije, koji negujući sopstveni kult ličnosti, uživa dok ga obasipaju pažnjom čak i oni najneviniji i neuprljani, poput dece. Naravno, sve pod okom medija, jer kakav je to rođendan gospodara ako ga mediji ne isprate.

I to su zloupotrebljena deca sa Kosova i Metohije, koju Vučić svojom politikom gura pod okrilje samoproglašenih institucija u Prištini.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu