16.3 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

ĐUKA DAO OTKAZ VUČIĆU: Neće na pregovore!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Svedoci ste da svakodnevno pojedini mediji, naklonjeni tajkunskim strukturama, na svaki mogući način ruže i vređaju mene i pojedine moje kolege, jer smo mi navodno određeni za međustranački dijalog ispred SNS – napisao je visoki funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović i demantovao da je on jedan od petoro pregovarača u dijalogu sa opozicijom ispred naprednjaka.

– Na stranu to što ja pojma nemam da sam određen za tako nešto, a da budem još iskreniji uopšte me ta tematika ne zanima u životu, ipak nije mi jasno kako neko misli da vodi dijalog sa bilo kim od nas ako nas prethodno vređa i blati. Šta je cilj takvog ponašanja? Da li hoćete da dijalog propadne i pre nego što je počeo – naveo je Đukanović, i dodao:

Poštovani prijatelji, Svedoci ste da svakodnevno pojedini mediji, naklonjeni tajkunskim strukturama, na svaki mogući

- Advertisement -

– Znači, da još jednom podvučem, mene na tu temu niko ništa nije pitao, niti me konsultovao, pojma nemam da li sam za bilo šta po tom pitanju određen, a lično sam krajnje nezainteresovan da se time bavim. Ipak, ako stranka smatra da bih trebalo da budem deo tog procesa učestvovaću i biću konstruktivan, mada bih voleo da ne budem deo toga. Razlog je lična nezainteresovanost. Živi bili – stoji u njegovom statusu na Fejsbuku.

Podsetimo, pregovori vlasti i opozicije tema je koja već neko vreme izaziva prilično veliku pažnju javnosti, a, kako je navedeno još pre 10-ak dana predstavnici vlasti su dobro poznata petorka: Aleksandar Martinović, Vladimir Đukanović, Vladimir Orlić, Sandra Božić i Biljana Pantić Pilja.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti