BOBANA BOGDANOVIĆA UMESTO MIKROFONA SAČEKAO AŠOV!

Obavezno pročitajte

Sitni kriminalac sa Dorćola i propali preduzetnik Boban Bogdanović zvani Pacov, koji je tokom prethodnih godina nastojao da zaradi za hleb tako što je, po uzoru na druge slične sebi, odlučio da proda svoje srpsko poreklo i stavi se u funkciju osvedočenih neprijatelja Srbije i srpskog naroda, čak ni u tome nije uspeo.

- Advertisement -

Iako je osnovao više jednočlanih organizacija, čija je jedina dodirna tačka to što šire auto-šovinizam i propagiraju mržnju prema svemu srpskom, a kreću se od promovisanja NATO pakta u Institutu za evro-atlantsku strategiju, do promocije „kosovske nezavisnosti“ i pružanja podrške teroristima u Građanskom pokretu „Odgovor“, nesretni Boban nikako nije uspeo da se popne na zelenu granu i obezbedi podršku i finansije za svoja gnusna dela.

O tome koliko je Boban Pacov nesnađen u maloj bari punoj izdajnika, koji su po svoj prilici inteligentniji i sposobniji od njega, svedoči i to što su čak i mediji koji bez ikakve zadrške objavljuju bilo kakvu baljezgariju, pod uslovom da je usmerena protiv srpskih nacionalnih interesa, odbijali da publikuju njegove infantilno napisane članke, a kada su to i činili, ograđivali su se od njihove sadržine, navodeći da je u pitanju lični stav autora, koji taj medij samo prenosi, bez ikakvog uticaja uredništva na njegovu sadržinu.

Poslednji u nizu autogolova, Pacov je sebi dao sazivanjem današnje konferencije za medije, na kojoj se apsolutno nijedan novinar nije pojavio. Postavlja se pitanje da li je to bilo dovoljno da shvati da je dotakao samo dno, te da će za nastavak svoje karijere morati ili da koristi ašov, kako bi se ukopao još dublje, ili da se u potpunosti okrene zaradi koju ostvaruje pružanjem seksualnih usluga aktivistkinjama pojedinih opozicionih stranaka, od čega je u najvećem delu i do sada živeo.

Može se zaključiti da budućnost Pacova svakako ne leži u njegovom intelektualnom, već u fizičkom radu, za koji je svakako nadareniji.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Situacija na Kosovu najkomplikovanija i najopasnija do sada

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je razvoj situacije na Kosovu najkomplikovaniji i najopasniji do sada. Dodao je i...

Još priča na sličnu temu