34 C
Belgrade
sreda, 29 juna, 2022

MIKI RURK MEĐU SRBIMA: Posebnu ljubav i poštovanje imam prema Presvetoj Bogorodici!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Proslavljeni holovudski glumac Miki Rurk nalazi se ovih dana u Atini povodom snimanja filma o svetom Nektariju Eginskom Čudotvorcu ” Man of God”. Reditelj filma je srpkinja Jelena Popović, koja dugo godina živi i radi u Americi. Jelena posebno voli da istakne da je srpskinja i da su joj roditelji poreklom iz srpskog plemena Kuči (Crna Gora).

Miki Rurk je u intervjuu govorio o svom životu, karijeri i poteškoćama koje je imao u životu, kako ih prevazilazi imajući povjerenje u Boga. Sam svedoči o velikim i malim čudima Božijim u svom životu koji su mu pomogli da ponovo nađe radost i smisao života. Kako sam kaže posebno voli i poštuje Presvetu Bogorodicu.
U toku intervjua pored sebe je imao rediteljku Jelenu Popović koju je pohvalio za izuzetan scenario i režiju o životu Sv. Nektarija.

Rurk je izrazio posebnu radost što učestvuje u filmu o jednom tako velikom čoveku Božijem ističući da je čitajući život sv. Nektarija osećao posebnu duhovnu radost i bio posebno ganut njegovim smirenim životom.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti