7.7 C
Belgrade
subota, 16 oktobra, 2021

METAK U GLAVU, SVE VAS TREBA POBITI: Srbinu prekipelo, izvukao migrante iz autobusa!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na društvenim mrežama širi se snimak na kojem se čuje kako jedan putnik u autobusu govori drugim putnicima, migrantima, „da ih treba pobiti“ i da zaslužuju metak u glavu.

Građani Srbije godinama negoduju što migranti, na svom putu do Zapadne Evrope, moraju da prođu kroz našu zemlju i da se neko vreme zadrže u njoj. Diskriminacija je prisutna na svim nivoima i vrlo malo se uradilo po tom pitanju. Čini se da pojedini naši sugrađani nisu čuli za solidarnost i empatiju, pa svoja ograničenja i strahove jedino umeju da kanališu vređanjem i pretnjama drugačijima, što pokazuje najnoviji snimak sa društvenih mreža.

Na snimku koji se širi Tviterom vidi se jeziva scene iz međugradskog autobusa u Srbiji, u kojem putnik isteruje migrante iz autobusa uz ozbiljne pretnje.

- Advertisement -

„Napolje, napolje, napolje. Ajde, raus, marš. Napolje bre stoko jedna“, vikao je tom prilikom, dok su migranti u koloni jedan po jedan izlazili iz autobusa.

Uzalud su pitali „šta smo uradili“, budući da se na snimku to zaista i ne vidi, ali umesto odgovora dobili su još jeziviju poruku. „M70 i metak u glavu. Treba vas pobiti sve. Naučićeš tek srpski kad ti budem metak sasuo u tu crnu glavi“, nastavio je putnik, koji je u međuvremenu dobio podršku vozača da je u pravu.

„Ja sam služio ovoj zemlji, dao sam joj zakletvu. Da imam sad oružje, pobio bi ih“, zaključio je putnik ovaj zastrašujući razgovor.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti