MARIN O ODLASKU IZ ZVEZDE: Ispunio sam dečačke snove u Zvezdi, vreme je za rastanak

0
313

Dosadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin, koji karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, poručio je da ispunio sve želje na „Marakani“ i da je došlo vreme za novi izazov.

Bivši nemački reprezentativac juče je potpisao ugovor sa Al Ahlijem u transferu vrednom 2,5 miliona dolara.

„Proveo sam godinu i po dana u klubu koji volim od rođenja. Godinu i po predivnih dana. Igrao sam, pobeđivao, osvajao trofeje, usrećio i sebe i naše navijače. Ispunio sam sve svoje dečačke snove. Sada je doslo vreme za rastanak. Doslo je vreme za nove izazove“, napisao je Marin na svom Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/B689D7vAoSJ/?utm_source=ig_web_copy_link

On se zahvalio rukovodstvu kluba, trenerima, saigračima i naivjači koji su mu ispunili želju „dečački san da zaigra za voljeni klub“.

Nadam se da sam ispunio očekivanja navijača i svih ljudi u klubu. Zvezda je u poslednje vreme postigla velike uspehe igranjem u evropskim takmičenjima i osvajanjem titula u domaćem prvenstvu. Nadam se da će i u budućnosti nastaviti putem uspeha i vratiti se na mesto u Evropi koje joj pripada, a to je konstantno igranje u evropskim takmičenjima pre svega. Doslo je vreme za neke nove, mlađe igrace da pronose slavu velikog kluba. Zelim Zvezdi osvajanje titule u domacem prvenstvu i naravno kvalifikaciju u neko od evropskih takmicenja“, zaključio je Marin, čestitajući svima božićne praznike.

Ostavite komentar