MARIN O ODLASKU IZ ZVEZDE: Ispunio sam dečačke snove u Zvezdi, vreme je za rastanak

Obavezno pročitajte

Dosadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin, koji karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, poručio je da ispunio sve želje na „Marakani“ i da je došlo vreme za novi izazov.

Bivši nemački reprezentativac juče je potpisao ugovor sa Al Ahlijem u transferu vrednom 2,5 miliona dolara.

- Advertisement -

„Proveo sam godinu i po dana u klubu koji volim od rođenja. Godinu i po predivnih dana. Igrao sam, pobeđivao, osvajao trofeje, usrećio i sebe i naše navijače. Ispunio sam sve svoje dečačke snove. Sada je doslo vreme za rastanak. Doslo je vreme za nove izazove“, napisao je Marin na svom Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/B689D7vAoSJ/?utm_source=ig_web_copy_link

On se zahvalio rukovodstvu kluba, trenerima, saigračima i naivjači koji su mu ispunili želju „dečački san da zaigra za voljeni klub“.

Nadam se da sam ispunio očekivanja navijača i svih ljudi u klubu. Zvezda je u poslednje vreme postigla velike uspehe igranjem u evropskim takmičenjima i osvajanjem titula u domaćem prvenstvu. Nadam se da će i u budućnosti nastaviti putem uspeha i vratiti se na mesto u Evropi koje joj pripada, a to je konstantno igranje u evropskim takmičenjima pre svega. Doslo je vreme za neke nove, mlađe igrace da pronose slavu velikog kluba. Zelim Zvezdi osvajanje titule u domacem prvenstvu i naravno kvalifikaciju u neko od evropskih takmicenja“, zaključio je Marin, čestitajući svima božićne praznike.

Source24 sata

Ostavite komentar

Najnovije objave

KLEMEN GROŠELJ: Nasilje na Kosovu baš kad se priča o širenju EU, možda je odgovoran neko spolja

Poslanik Evropskog parlamenta Klemen Grošelj ocenio je da nije isključeno da je neki spoljni element ili neki element koji...

Još priča na sličnu temu