MAGIKO VAN STROJA! Zvezda ostaje bez najboljeg igrača! (FOTO)

Obavezno pročitajte

Aleksandar Katai još poznat navijačima Zvezde po nadimku ‚‚Magiko“ je povređen i neće biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću sve do prolećnog dela sezone, pa će tako Crvena zvezda u poslednje bitke ove jeseni, na domaćoj i ‚‚evro“ sceni, morati bez svog najboljeg fudbalera.

Magiko je povredio primicač na meču Srbije sa Škotskom i zbog toga mora na pauzu, ali to nije jedini problem koji muči Srbobranca u ovom trenutku.

Osim ozbiljne povrede primicača, koji ga je već mučio tokom jeseni, nadovezalo se i „slabije opšte stanje organizma, uzrokovano činjenicom da je uz dosta stresova igrao i povređen na nekim mečevima pod blokadama i injekcijama“, piše današnji ‚‚Sportski Žurnal„.

I ne samo to, Katai nije prošao kompletne letnje pripreme, pa su napori u Evropi i Superligi uzeli maha, zbog čega je odlučeno da se sa zdravljem „desetke“ Zvezde ne rizikuje.

Katai će tako propustiti mečeve sa Hofenhajmom, Zlatiborom, Liberecom, Bačkom i Spartakom koji su upisani u kalendar Crvene zvezde, a trebalo bi da bude spreman za prve evropske okršaje koji će šampiona očekivati u nokaut fazi Lige Evrope.

Trenutno nije jedini povređeni u Zvezdi pošto će meč za prvo mesto u grupi propustiti još i Milan Rodić, dok su male šanse da od početka zaigraju Marko Gobeljić i Gelor Kanga.

Aleksandar Katai je ove sezone odigrao 19 mečeva za Zvezdu i doprineo sa 10 golova i pet asistencija.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu