10.8 C
Belgrade
sreda, 1 decembra, 2021

LUDILO: Prva slika Cvijanovog groba, kao u Tvin Piksu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vladimir Cvijan, advokat za čiju je smrt Srbija saznala posle tri godine, sahranjen je na groblju Lešće. Na grobu mu je podignut spomenik na kojem piše ime, bez prezimena.

“Vladimir Cvijan život je okončao pod velom tajne. Kremiran je i sahranjen 19.1.2018. godine, na groblju Lešće. Na mestu gde je urna sa njegovim ostacima, stoji samo ime”, napisao je osnivač pokreta “Vera, ljubav i nada” Nemanja Šarović. Nova.rs pokušala je da dobije izjavu Šarovića ovim povodom, ali on nije odgovarao naše pozive.

Vladimir Cvijan Foto:BETAPHOTO/MILAN TIMOTIC
- Advertisement -

Podsetimo, Cvijan je preminuo 5. januara 2018. godine. Njegovo telo nađeno je u Dunavu u Beogradu, nakon čega je izvršena odbukcija tela. Tad je ustanovljeno, što je tužilaštvo pre nekoliko dana saopštilo, da je smrt nastupila utapanjem, a ovih dana se u javnosti povela polemika oko toga gde je sahranjen. Kako je ekskluzivno saznao naš portal, Cvijan je 14 dana nakon smrt kremiran.

U javnosti se proteklih dana vodi polemika zbog čega se dosad nije znalo za Cvijanovu smrt, s obzirom na to da je reč o političaru s dugom karijerom. Interesantno je da niko od njegovih bližih saradnika nije znao da je on preminuo, što je bacilo dodatnu sumnju na ceo slučaj.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti