OVO SVE MENJA: Progovorila porodica Cvijana, sada je sve jasno

Obavezno pročitajte

Za smrt Vladimira Cvijana, bivšeg generalnog sekretara Predsedništva Srbije za vreme mandata Borisa Tadića i nekadašnjeg člana Srpske napredne stranke, saznalo se tek tri godine kasnije, a kako nezvanično saznaje portal Nova.rs, njegova porodica, odnosno njegova bivša supruga i sin, su takođe pre nekoliko dana saznali ovu vest.

Cvijanova smrt već danima ne prestaje da intrigira srpsku javnost, prevashodno zbog činjenica da se za nju saznalo tek tri godine kasnije. Ipak, iako je javnost tek sada saznala za njegovu smrt, možda još čudnija okolnost jeste činjenica da to nije znala ni njegova bivša supruga Aleksandra, ali ni sin.

Kako portal Nova.rs saznaje, od izvora bliskih porodici, Cvijanova bivša supruga je prošle nedelje saznala da on nije živ.

- Advertisement -

“Ni oni nisu znali da je Vladimir preminuo, doduše, on se sa suprugom razveo još pre nekoliko godina, tako da od 2015. godine, praktično, nemaju kontakt. Oni su i rastavljeni, tako da posle 2015. godine kada je podneta tužba za razvod braka, gotovo da nisu imali kontakt. Poslednji put su se čuli 2017. godine i to posle skoro dve godine pauze, nakon čega je opet nastupila pauza. Mislili su da je u Americi, a prilikom razvoda supruga nije uspela da dobije ni punomoćje, iako joj je obećao”, kaže izvor našeg portala.

Kako ističe, bivša Cvijanova supruga je, kada je čula prvu vest, pomislila da je opet reč o nekoj greški.

“Nakon što se 2018. godine pojavila vest da je Cvijan mrtav, oni su mislili da je reč o Vladimirovom dedi, s obzirom da su se isto zvali, a i on je zaista te godine preminuo. Tako su i sada, odnosno pre nekoliko dana, mislili da je ponovo reč o nekoj neslanoj šali”, kaže izvor i dodaje da oni ne znaju gde je Cvijan sahranjen.

Podsetimo, Cvijan je od februara 2008. godine bio Tadićev savetnik, a obavljao je i dužnost generalnog sekretara Predsedništva Srbije. Predsedništvo je napustio 2010. godine, da bi potom pristupio Srpskoj naprednoj stranci. Na listi SNS-a, na parlamentarnim izborima 2012. izabran je za narodnog poslanika, da bi naredne godine napustio tu stranku.

Vladimir Cvijan Foto:BETAPHOTO/MILAN TIMOTIC

Cvijanu se trag gubi 2014. godine, kada je praktično nestao i iz političkog i iz javnog života. Spekulisalo se da je neko vreme bio u Americi, međutim, pre nekoliko dana je saopšteno da je mrtav.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Bezbožna vlast u Ukrajini otima velike svetinje“: Joanikije o drami u Kijevsko-pečerskoj lavri

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom u sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služio je danas moleban, molitvu...

Još priča na sličnu temu